USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скрипка відмовив Тимошенко

5 Жовтня 2009 10:13

Співак Олег Скрипка відмовився брати участь у турі на підтримку прем\'єра Юлії Тимошенко радше через розчарування у політиках, а не через ідеологію. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Зі мною зв\'язалися представники штабу (Тимошенко) і запропонували взяти участь у турі. Я вивчив особливості туру, його форму, меседжі, порадився з колективом «ВВ» – і ми відмовилися», - сказав він в інтерв\'ю «Комерсант-Україна».
«Я знаю, що, крім нас, відповіли «ні» ще кілька рок-команд. Причина відмови не в самому кандидаті чи ідеології туру, а, швидше, в утомі й розчаруванні суспільства. Зараз, навіть якщо промовляти зі сцени правильні речі й від щирого серця, вони не спрацюють, бо люди вже мало чому вірять», – пояснив Скрипка.
На запитання про те, як тоді можна донести ці «правильні речі», співак відповів: «Ми ж уже стріляні вовки. Я пройшов не через одну барикаду і зрозумів, що в таких ситуаціях у народу намагаються викликати симпатію чи антипатію до конкретної особистості. А це емоції однієї хвилини і найчастіше неконструктивні».
«Мені здається, найкращий вибір у даній ситуації – не говорити, а робити те, що потрібно людям. Час, зекономлений у підсумку, можна використовувати, працюючи над записом пісень і зйомками кліпів. Зараз у нас з\'явилася можливість реалізувати довгоочікуваний проект, від чого, вважаю, усі тільки виграють», – сказав Скрипка.
Коментуючи згоду на участь у турі багатьох інших артистів, лідер рок-групи «Воплі Відоплясова» зазначив: «Це їхній вибір. Зараз громадськість накинулася на них – мовляв, їм тільки б грошей заробити. Але якби мета була тільки в тому, щоб заробити грошей, музиканти працювали б у нафтових компаніях. Ми ж, у першу чергу, артисти, і кожна зустріч із глядачем для нас – величезна радість. Враховуючи, що кількість концертів через кризу різко скоротилася, гріх не скористатися таким шансом і не зустрітися з публікою», – сказав Скрипка.
На запитання, чи цілковито його група відмовилися від співпраці з Тимошенко, він відповів:  «Я зробив зустрічну ділову пропозицію штабу Юлії Тимошенко – провести фестиваль «Рок Січ» по всій Україні і допомогти пропагувати його. І моя ініціатива була підтримана».
«Досі «Рок Січ» проходив лише в Києві, а тепер проходить на виїзді в декількох містах України (перший концерт фестивалю відбувся в неділю в Кам\'янець-Подільському)», - зазначив Скрипка, а на запитання про агітацію сказав:
«Рок Січ» – самодостатня подія, і вона пройде в тій формі, у якій має пройти рок-фестиваль. Але на будь-якому заході усі знають, хто його спонсорує і підтримує, кому ми дякуємо за те, що свято відбулося. Так що, зрозуміло, буде символіка політичної сили, яка підтримала проект».
Як відомо, під час виборів президента в 2004 році «ВВ» виступали на Майдані на підтримку Віктора Ющенка, – пише Українська правда.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Дядя Вася Показати IP 5 Жовтня 2009 12:01
Респект Олегу і групі "ВВ" не повівся на чергову Юлькіну лабуду..
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2009 13:48
Дядя Вася, читай уважно інтерв`ю:«Я зробив зустрічну ділову пропозицію штабу Юлії Тимошенко – провести фестиваль «Рок Січ» по всій Україні і допомогти пропагувати його. І моя ініціатива була підтримана». Тобто, Скрипка буде їздити з "Рок Січчю" на підтримку Юлії Тимошенко. Молодець, Олег! Вибір правильний!
Володимир Показати IP 6 Жовтня 2009 09:37
Хоч хтось нормальний...а про цих проституток "попсових" які продалися юльці аж соромно говорити!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 17:48
Не в лоб, так по лбу!Хорошая мина при плохой игре!Скрипка!Не смеши людей!!Твой рок это полный отстой!!!"рок сиччю"- это поддержка Юли, тьфу...
kultsnob Показати IP 10 Жовтня 2009 13:26
Скрипка- НАЙКРАЩИЙ! він не повія, як багато інших, але крім того ще й робить справу в яку вірить. і знає як робити.
Игорь-Одесса Показати IP 11 Жовтня 2009 11:21
Прочитав статью, стало как-то легче на душе, что у нас ещё в Украине не все продаются!
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2009 15:37
Тебе Сердючка сказала, что ты ничего не стоишь, а выпендриваться можешь. После победы Юли каждый будет отвечать за свои слова и действия.
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2009 05:45
Молодец!!!
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2009 08:07
я скрипку завжди поважав..
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2009 12:59
от вам и львовских хлопака!МОЛОДЕЦ!!!!!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2009 00:52
По поводу "артистов" и "встречи со зрителем" Скрипку понять можно, он под фанеру не выступает. Но, все остальные наши попсовики будут под фанеру плясать и кривляться, ленивые продажыне псины.
регионал-неформал Показати IP 14 Жовтня 2009 01:24
Только так называемые артисты, должны теперь нести ответственность за политику Тимошенко, и не говорить, что они ни о чём не догадывались.
Влад Показати IP 14 Жовтня 2009 09:33
Оле! Я тебя уважаю еще больше. Ты не продажная "Могила" и "пацаны с района". Держи свой имедж.
Балакашка Показати IP 14 Жовтня 2009 09:49
Молодец. Хотелось бы почаще видеть среди артистов, политиков и прочих граждан Украины людей "сделаных из такого же теста" как Олег Скрипка. Тупорылые кияне получают на Майдане самє ту интелектуальную пищу и зрелище, которую заслуживают. Притом за счёт всего украинского населения :) пускай наедаются - ВОНА ПРАЦЮЄ
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2009 11:55
Ну, чего набросились на артистов? Сезон, понимаете ли - в самый раз бабла наколотить. Вот и колотят. Вчера - за Янека (или Юща), сегодня - за Жюльку, завтра - за черта с рогами. При этом понимают ведь, что сами они используются в роли козлов, которые увлекают баранов на бойню (бараны - это электоральная биомасса). Вот только есть тупая часть "митців", которые работают по принципу "деньги - товар", а есть эстеты, типа Скрипки, которые то же бабло "благородным" методом берут - в виде финансирования проектов. Есть хорошее сравнение: вокзальной проституте сунул деньги - тут же попользовался ею, а к более продвинутым шлюхам нужен иной подход - вечер в баре, беседа, и только потом - в койку.
usa33 Показати IP 15 Жовтня 2009 04:40
я ніколи несумнівався ОЛЕГ так тримай СЛАВА УКРАЇНІ.поклін націоналісту.наш козак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus