USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Скутер без номерів, а водій п’яний та без прав: у Ковелі на чоловіка склали кілька протоколів

16 Липня 2022 19:56
Сьогодні у Ковелі патрульні зупинили водія за порушення п. п. 2. 3. г. ПДР України, а саме водій керував скутером Honda без мотошолома та номерних знаків.

Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що у водія відсутня відповідна категорія на право керування транспортним засобом, повідомили у патрульній поліції області.

Також під час спілкування поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували водієві пройти тест на огляд стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Drager. Результат огляду позитивний – 2, 23 проміле, що перевищує допустиму норму у 11 разів.

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування мотошоломом), за ч. 6 ст. 121 (Керування транспортним засобом без номерних знаків), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus