USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Слідчі Волині вирушили в АТО

11 Лютого 2015 18:04
Слідчі на чолі із першим заступником начальника УМВС Волині вирушили у зону АТО. На Сході фахівці допомагатимуть колегам розслідувати кримінальні провадження щодо злочинної діяльності бандформувань та організованих злочинних угруповань.


Поблизу каплички, розташованій у дворі обласного управління, молилися за здоров′я міліціонерів та їхнє щасливе повернення додому ті, хто прийшов проводжати їх у далеку дорогу – колеги, рідні та близькі. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив правоохоронців у небезпечне відрядження: Хай Господь вас вбереже. Їдьте із Богом та з Богом повертайтеся назад. Ми будемо молитися за ваше здоров’я.

До присутніх звернувся також перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин, котрий очолив групу слідчих.

"Дякую всім тим, хто прийшов нас підтримати добрим словом та провести у далеку дорогу. Ваша неабияка підтримка та щирі слова і молитви нас вбережуть та допоможуть подолати усі труднощі. Ми обіцяємо чесно та гідно виконати службові обов’язки та не підвести міліцію Волині", - ркзюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus