USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Словацька фірма готова інвестувати у Луцьк мільйони доларів США

16 Липня 2009 16:29
Словацька фірма «Viataria s.r.o.» готова інвестувати на будівництво торгових площ у Луцьку 20 мільйонів доларів США. Про це заявив представник фірми Міхаіл Шапіро під час зустрічі із представниками обласної та міської влади, –  повідомляє 16 липня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів Міхаіл Шапіро, словацька фірма «Viataria s.r.o.», яку він представляє, займається інвестиціями у забудову житлових та комерційних площ. Провівши ґрунтовний аналіз, вони дійшли висновку, що Луцьк має великий потенціал у будівництві торгових площ. Тому фірма готова інвестувати у місто 20 мільйонів доларів США для забудови 15 тисяч квадратних метрів торгових площ.
 
Як зауважив голова Волинської облради Анатолій Грицюк, сьогоднішня зустріч стане великим кроком вперед у співпраці Волинської області і Словацької республіки. Крім того, щоб зацікавити іноземних інвесторів, показали мультимедійні презентації області та міста, щоб продемонструвати можливі об’єкти для вкладення інвестиції.
 
Заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк також поцікавився у керівника Торгово-економічного відділу Посольства Словацької Республіки в Україні Йозефа Кальмана, чи у їхній країні є підприємства, у які волинські бізнесмени могли б вкладати гроші. Пан Калман у відповідь сказав, що словацька сторона вже осінню готова організувати бізнес-місію.
 
Довідково:
 
Двосторонній товарообіг за чотири місяці 2009 року становить 6,3 мільйони доларів США, що на 92,2% менше ніж торік. 2,2% капіталовкладень у волинський бізнес мають словацьке походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 10:28
Ще мало в нас торгових площ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus