USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП під Черніговом: медики розповіли про стан постраждалих

7 Грудня 2021 21:26
У Чернігівській міській раді розповіли про стан постраждалих в аварії маршрутки з фурою 7 грудня.

Про це повідомила пресслужба Чернігівської міської ради, передає Укрінформ.

«Усі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу безкоштовно. Лікарі роблять усе можливе, щоб зберегти їхні життя та здоров’я», – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що також у лікарні організований пункт психологічної підтримки родичів потерпілих.

За словами гендиректора міськлікарні №2 Владислава Кухаря, відразу після аварії в медичний заклад доправили сімох травмованих. Двох врятувати не вдалося, і зараз медичну допомогу отримують п’ять чоловік. Одна людина – в стані середньої тяжкості, інші – у важкому та вкрай важкому. Від будь-яких прогнозів лікарі утримуються. Вік постраждалих коливається від 18 до 49 років.

Ще двоє травмованих у ДТП знаходяться в лікарнях обласного підпорядкування. В обласній дитячій, зокрема, – 16-річний юнак. Заступниця гендиректора закладу Людмила Кривець кореспонденту Укрінформу розповіла, що хлопця прооперували, він лежить у реанімації, стан його наразі стабільний. Отримані юнаком травми співрозмовниця коментувати не стала.

Як пише Суспільне, перевізник Юрій Колганов, маршрутка якого зранку 7 грудня зіштовхнулася з фурою біля Брусилова, переконаний, що вини його водія в аварії немає, а на зустрічну смугу виїхала саме фура.

«Зараз проводять слідчі дії. І попередня інформація від слідчого, що винен водій фури. Дорога зараз зимова. Мокро, але не дуже слизько – ні льоду, ні снігу нема на дорозі. Я не думаю, що через це. Він навіть не встиг загальмувати. Не знаю, чому фура вискочила. Це було десь близько восьмої, сіро було, але не темно. Автобус справний, фари працювали. Автобус їхав за часом, за маршрутом. О 07:02 він виїхав із Мени», – сказав він.

Зі слів Колганова, загиблому водієві маршрутки було 47 років.

«У мене працював з 2017 року. Добросовісний, порядний, сім’янин, робота-дім, більше його нічого не цікавило. Машина обслуговувалась постійно, була у справному стані. Це саме пасажирський автобус, 2005 року. Я його купив у 2010 році. Щоранку проходив техогляд на базі, водій лікаря проходив. Як і сьогодні. Виїхав, все було нормально. О 05:20 виїхав із Борзни», – розповів Колганов.

Також, як додав Колганов, пасажири рейсу та водій були застраховані. Загалом маршрутка розрахована" на 17 місць, водій – 18.

Нагадаємо, 7 грудня внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським мікроавтобусом біля с. Брусилів 13 людей загинули, сімох травмованих, у тому числі водія фури, госпіталізували. За інформацією з правоохоронних органів, водій маршрутки загинув.

У зв’язку з трагедією в Чернігівській ОДА створено оперативний штаб, який працює з родичами постраждалих і загиблих в автотрощі. Близьких, які приїхали до Чернігова з інших населених пунктів області, розмістили в одному з місцевих готелів. 8 грудня на Чернігівщині оголошено Днем жалоби за загиблими в масштабній ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пасажир Показати IP 7 Грудня 2021 21:55
ще і ще раз переконуюсь, що треба подорожувати залізницею або літаком. бусики - ідіть на...й
Пасажир 2 Показати IP 7 Грудня 2021 22:22
Ще раз переконуюсь, що хворих на голову дуже багато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus