USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Смертельна ДТП у Харкові: 16-річний водій Infiniti визнав свою вину

19 Листопада 2021 18:31
Підозрюваний у смертельній аварії на просп. Гагаріна в Харкові 16-річний Микола Харківський визнав свою вину під час допиту у слідчого сьогодні, 19 листопада.

Крім того, в справі вже є підтвердження, що за кермом автомобіля був саме він, повідомив у Facebook один із адвокатів потерпілої сторони Масі Наєм, пише Gazeta.ua.

«Це підтверджується висновками молекулярно-генетичних експертиз (сліди крові та клітин, виявлених на подушках безпеки водія, з керма та водійського сидіння, змиви з водійських дверей та сидіння, збігаються з біологічними зразками Миколи Харківського), допитами двох потерпілих, які перебували у салоні авто Infinity в момент ДТП. Записами з камер відеоспостереження та особистими відеозаписами очевидців події», – розповів адвокат.

Досудове розслідування триває. Якість зібраних матеріалів все ще в пріоритеті, бо визнання вини на цьому етапі може бути виключно стратегією захисту.

Адвокати продовжують контролювати ситуацію та допомагати слідству в рамках своїх повноважень.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня в Харкові сталася смертельна аварія. Водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet. За кермом перебував 16-річний підліток – Микола Харківський.

Читати ще: «Я скажу, коли 200 буде»: з’явилося відео з салону Infiniti за хвилини до смертельної ДТП

В результаті аварії водій Chevrolet загинув на місці. Троє пасажирів Infiniti – двоє хлопців 19 років і 16-річна дівчина з важкими травмами були доставлені в лікарню.

27 жовтня неповнолітньому водію оголосили підозру. Згодом його взяли під варту на 60 діб – без права внесення застави. Батьків 16-річного водія можуть притягнути до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Листопада 2021 19:33
А наша доця,яка в Княгининку збила,визнала?Щось не чути про неї,теж не вона була за кермом,після ДТП підсіла?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus