USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Смертельна ДТП у Луцьку, у якій збили відомого єпископа: водія судитимуть за двома статтями

24 Грудня 2021 13:34
Слідчі спрямували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який у Луцьку, будучи нетверезим, на смерть збив відомого єпископа.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, 14 листопада 23-річний волинянин, який раніше мав проблеми з законом, не впорався з керуванням на проспекті В. Мойсея у Луцьку. П'яний водій виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на 60-річного священослужителя, від отриманих травм чоловік помер через кілька годин у лікарні.

Читати ще: Єпископ Олег Ведмеденко помер від тяжких травм після аварії, яку спричинив п’яний водій у Луцьку

Досудове розслідування у цій справі здійснювалось групою слідчих Луцького районного управління поліції, завдяки їхнім злагодженим діям воно завершилось в максимально короткий термін – за півтора місяця.

«Сьогодні до суду спрямовано матеріали одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.3 ст.286-1 та ч.1 ст.135», – розповів старший слідчий Луцького РУП Андрій Куць.

Читати ще: П’яний водій, який збив на тротуарі єпископа Ведмеденка, не надав йому допомоги й намагався втекти з місця ДТП. Відео аварії

За словами поліцейського, водія звинувачують не лише в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, а й в завідомому залишенні без допомоги людини, яка перебуває у небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження. Адже нетверезий водій, вчинивши аварію, намагався покинути місце події, не надавши допомоги потерпілому, однак був затриманий неподалік.

Норма алкоголю в його крові була перевищена у понад 6 разів.

Читати ще: П’яного водія, який збив волинського єпископа, судили за напад на муніципалів. Відео

Зловмиснику загрожує від 5 до 10 років в’язниці.

Читати ще: «Прошу пробачення і каюсь»: волинянина, який п’яним на смерть збив єпископа Олега Ведмеденка, взяли під варту

Нині він продовжує перебувати під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дайте вгадаю Показати IP 24 Грудня 2021 13:52
1. Тікаючи перебіг дорогу в забороненому місці. 2. Закурив з нервів на зупинці.
Юра Показати IP 24 Грудня 2021 18:19
Довічне
Та ну до Юра Показати IP 25 Грудня 2021 06:35
5 років з іспитовим строком
Саша Показати IP 26 Грудня 2021 14:47
А що там з малолітньою потворою, що збила людей біля Там-Таму?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus