USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП у Москві: у крові Єфремова виявили сліди наркотиків

9 Червня 2020 18:46
Михайло Єфремов на авто Jeep Grand Cherokee зіткнувся з двома машинами, коли намагався здійснити розворот у районі Смоленської площі в Москві. Російський актор під час смертельної аварії перебував не лише під алкоголем.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на телеграм-канал «112».

При цьому медики зазначили, що видимих слідів того, що актор робив наркотичні ін’єкції, на його тілі немає. Про це пише «РЕН ТВ».

Як повідомляє Telegram-канал Mash, окрім слідів міцних напоїв медекспертиза знайшла в аналізах актора також сліди кокаїну і канабіноїдів.

Крім того, одразу ж після аварії в крові Єфремова виявили алкоголь, частка якого перевищувала 2 проміле. Це на межі середньої і сильної стадій сп’яніння.

Утім сама поведінка винуватця ДТП вказувала на сильне сп’яніння. Він погано усвідомлював, що відбувається, а очевидці розповіли, що чули від нього дуже різкий запах алкоголю.
За російським законодавством, за вживання наркотиків передбачено покарання у вигляді штрафу в 5 тисяч рублів або адміністративного арешту до 15 діб. Утім за ДТП з загиблим Єфремов може загриміти на 12 років.

За даними «РИА Новости», результати медичного дослідження, які показали наркотики в організмі актора – остаточні. Як пояснив сам Єфремов, наркотичні речовини «він вживав колись раніше».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 9 Червня 2020 21:44
Дуже прикро. Талановитий актор і один з небагатьохс представників московського бомонду, хто підтримував Україну. Про його проблеми з алкоголем було відомо вже дуже давно.
777 Показати IP 10 Червня 2020 12:14
Серьезно? А водителя погибшего не жалко тебе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus