USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Єфремова засудили до восьми років позбавлення волі

8 Вересня 2020 13:07
Російського кіноактора Михайла Єфремова підозрювали у спричиненні смертельної аварії у Москві 8 червня. Від складних травм наступного дня у лікарні помер чоловік –кур’єр Сергій Захаров. Сьогодні, 8 вересня, Єфремову винесли вирок у цій справі після трьох місяців слідства.

Протягом усього слідства Михайло Єфремов як визнавав провину у ДТП, так і заперечував її, пише 24 канал. Разом з адвокатом вони наполягали на проведення екологічної експертизи автомобіля, яка могла б довести причетність або непричетність актор до місця трагедії. Втім, це прохання було відхилено і вже 3 вересня Єфремов вирішив взяти усю провину на себе.

В залі Пресненського суду він заявив, що винен у справі та навіть зачитав вірш загиблому чоловіку, який написав на 9 день після його смерті. Того ж дня прокурор заявив, що наполягає на 11 років колонії загального режиму для чоловіка. Раніше зазначалось, що йому може загрожувати 12 років ув’язнення.

Остаточне рішення суду прозвучало сьогодні, 8 вересня, – актора визнали винним у справі. Вердикт чоловіку почали зачитувати о 11:00. Щодо вироку, йому дали 8 років колонії загального режиму. Також чоловік повинен виплатити сім’ї загиблого, а саме сину Сергія Захарова 800 тисяч рублів компенсації. Михайла Єфремова вже взяли під варту в залі суду.

Згідно з інформацією телеграм-каналу LifeShot, під будинком Єфремова були прихильники актора, які висловлювали йому свою підтримку. Також у зал суду приїхали підтримати друзі Михайла – Гарік Сукачов, Іван Охлобистін, а також дружина Софія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
скептик Показати IP 8 Вересня 2020 13:20
а "справедливий" УРКАїнський суд визнав би винним курєра. справжньому винуватцю сказали б НЮ-НЮ-НЮ
Москаль до скептик Показати IP 8 Вересня 2020 14:28
Батько «бурштинового прокурора», засуджений за п’яну ДТП під Луцьком, так і не побував за ґратами
Всезнайко Показати IP 8 Вересня 2020 14:48
Бухати кине за 8 років.
777 Показати IP 8 Вересня 2020 16:13
Да по ходу спасли его от цирроза печени прокуроры и судьи. Никчемный человек и актер посредственный. Роли алкашей ему и играть было не нужно.а человека убил. звездун.блин.
Павлик Морозов Показати IP 8 Вересня 2020 18:08
Адвокати М.О. Єфремову для чого, вони ще не сказали свого останнього слова. Ще невідомо чим закінчиться апеляція вироку суда щодо вісьми років. Апеляційна інстанція вирок Пресненського районного суду міста Москви може відмінити і, або призначити нове рослідування матеріалів справи, або зменшити осудному термін ув'язнення, або залишити М.О. Єфремову попередній термін ув'язнення. А якщо залишать Єфремову вісім років, то він буде відбувати покарання у загальному режимі, це найлегший режим, де відбувають покарання "першачки ходаки". М.О. Єфремов відсидить всього чотири роки, а то можливо ще менше і вийде на умовно-дострокове звільнення. І почне вживати алкоголь з новою силою, тим більше, що Єфремову у 2024 році, буде всього навсього 61 рік.
А у нас? Показати IP 8 Вересня 2020 22:57
https://strana.ua/news/288553-samye-skandalnye-dtp-v-ukraine-kak-sudili-rodstvennikov-deputatov-i-biznesmenov.html
Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 14:33
А зайцевій скільки дали? І не за одну смерть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus