USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Смертельна ДТП з Димінським: охоронцям загрожує обвинувачення

28 Серпня 2017 04:15
Особистому охоронцю львівського бізнесмена Петра Димінського, який стверджував, що саме він перебував за кермом авто в момент смертельного ДТП, а також трьом іншим бодігардам з супроводу бізнесмена можуть бути пред'явлені звинувачення в приховуванні злочину.

Про це телеканалу "112 Україна" розповів радник голови МВС Антон Геращенко.

"Охоронець приїхав пізніше на місце аварії і фактично є сам зловмисником, оскільки він сприяє приховуванню злочину. Я думаю, йому будуть пред'явлені звинувачення", - підкреслив Геращенко, додавши, що в схожій ситуації опиняються й інші представники особистої охорони Димінського, адже вони "прекрасно знають, хто насправді був за кермом" автомобіля.

Геращенко також зазначив, що сам Димінський не співпрацює зі слідством. Більш того, бізнесмен досі не повернувся до України. Проте, нардеп впевнений, що експерти можуть встановити особу водія і без присутності Димінського.

"Ми очікуємо на днях результату ДНК з подушки яка розкрилася в автомобілі "Мерседес" після цієї трагедії. На подушці залишилися біологічні сліди водія - слиз, кров і т.д. На підставі цих біологічних слідів буде встановлений факт того, хто реально перебував за кермом", - розповів Геращенко, в черговий раз запропонувавши Димінському повернутися до України і дати свідчення слідству.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець в селі Ямельня, Яворівського району сталося смертельна ДТП за участю власника ФК "Карпати" і телеканалу ZIK, екс-співвласника ГК «Континіум» Петра Димінського. В результаті інциденту загинула дівчина, з автомобілем якої зіткнувся "Мерседес" бізнесмена.

Незадовго після інциденту Димінський залишив Україну на борту приватного літака. Провину ж на себе взяв його особистий охоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus