USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Димінський пересів в інше авто і втік, - брат загиблої в ДТП під Львовом

19 Серпня 2017 15:33
Брат загиблої в ДТП жінки стверджує, що головним винуватцем трагедії був саме Петро Димінський, який тепер намагається уникнути відповідальності.

Про це написав рідний брат загиблої Степан Матсевко у мережі Facebook.

"Близько 15:00 вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Mersedes моделі S-65 AMG, яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus грубо порушивши ПДР, на великій швидкості здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра",- йдеться у дописі.

До слова, Петро Димінський - власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK та співзасновник "Континіуму". У квітні 2017 року стало відомо, що він вийшов із співзасновників мережі WOG.

Зі слів брата загиблої, Петро Димінський не надав жодної допомоги його сестрі,а пересівши в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і зник у невідомому напрямку. Після цього до авта Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом Мерседеса.

"Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водії, який стверджує, що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик" , - пише чоловік.

За його словами, Димінський тепер просто намагається уникнути відповідальності.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став 18 серпня учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація потребує офіційних підтверджень.

ДТП трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 19 Серпня 2017 20:12
на місці родичів я б йому встромив швайку між ребра
Конті Показати IP 19 Серпня 2017 22:44
Братани по Континіуму: Єрємєєв - теж поспішав на той світ, Димінський відправив на той світ невинну дівчину, черга за Івахівим - куди він заспішить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus