USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сміються, плачуть солов’ї»: концерт у Луцьку до Дня 8 березня

7 Березня 2018 22:22
Волинський народний хор презентував краянам та гостям обласного центру святковий концерт наповнений весняним настроєм, запальними народними танцями та ліричними піснями.

Урочистий захід відбувся в Палаці культури Луцька.

Головний режисер обласної філармонії Валентина Москалюк розповіла, яким настроєм артисти будуть заряджати глядачів.

«Сьогоднішній концерт присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру. Це весняна, красива, легка програма з українських пісень та народних танців в сучасній обробці. Ми підготували душевний концерт із ліричним наповненням та драйвовим настроєм, щоб створити слухачам приємний настрій та подарувати безліч позитивних емоцій.

Щодо того, що деякі скептики кажуть, аби 8 березня відмінити, як свято, то я скажу, що ми його не віддамо», - наголошує Валентина Москалюк.
На концерт прийшла лучанка Анастасія, яка каже, що сьогоднішнє дійство гармонійно доповнює свято краси та жіноцтва.

«Настає свято краси, а в Україні цю красу можна побачити в жінках, танцях, співах, тому й вирішила прийти на концерт, оскільки друзі рекомендували. Я дякую, що для нас організували такий захід і не важливо чи свято буде офіційно визнаним, чи ні, адже наші чоловіки й так можуть нас привітати, приділити свою турботу та увагу», - вважає жінка.
А лучанка Аліна прийшла на концерт усією сім’єю. Вона каже, що давно мріяла відвідати виступ волинського хору, а тут ще й своє немовля привчає до національної культури.

«Ми мріяли прийти на концерт хору, а ще й з нашим малючком, щоб привчати до народної музики. Приємно, що у цей день вітають усіх дівчат і є до нас особлива увага», - каже щаслива мама.
Хто не встиг відвідати концерт Державного академічного Волинського народного хору при обласній філармонії, зможе послухати виступи завтра, 8 березня, у тому ж місці о 16:00.
Підготував журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ностальгія Показати IP 8 Березня 2018 11:21
Совок безсмертний !!! Свято старих радянських жінок-трудівниць, співчуваю
людина до ностальгія Показати IP 8 Березня 2018 12:43
дурень чи дура ти ностальгія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus