USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Смішне» питання втягує в аферу голову Волинської облради?

23 Липня 2009 13:19
Голова фракції Партії регіонів у Волинській обласній раді Петро Пронь побоюється, що начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олега Кіндера підставляє начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник. Про це пан Пронь заявив під час колегії облради, обговорюючи питання надання мисливських угідь у користування, – інформує 23 липня репортер «Волинських Новин».
 
Питання «Про надання мисливських угідь у користування» вкотре хочуть розглянути під час сесії Волиньради. Депутат із фракції «Наша Україна» Ігор Гузь зазначив, що «це вже смішно». За словами пана Гузя, керівники фракцій облради мають зібратися і вирішити долю цього рішення. Адже обговорення «надання мисливських угідь у користування» вже вп’яте може забрати значну частину часу, відведеного на сесію. Ігора Гузя підтримав голова профільної комісії, бютівець Олег Кіндер. Він вважає, що це питання перетворюється на «цирк» в той час, як у держбюджеті нема коштів на утримання мисливських угідь.
 
Натомість лідер фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко не бачить доцільності збирати голів фракцій. Голова Волинської облради Анатолій Грицюк розповів, що на днях суд вирішив відмінити надання мисливських угідь держпідпримству «Ішівське мисливське господарство». «Нажаль, у нас нема на руках рішення суду», – розповів пан Грицюк. Як виявилось, спірними є території загальною площею 10 тисяч гектарів.
 
«Я боюсь, що вас втягують у аферу», – звернувся до Анатолія Грицюка очільник регіоналів у облраді Петро Пронь. На його думку, голова Волиньради не повинен ставити на розгляд сесії це конфліктне питання, допоки особисто не розбереться у ньому. Пан Пронь зазначив, що мисливські угіддя «розумному може треба... А як попаде дурному?». Депутат обурений тим, що начальник управління лісового та мисливського господарства на Волині Богдан Колісник постійно відсутній, коли розглядають питання мисливських угідь.
 
Чого його (Колісника, – «ВН»)нема на сесії?... Він тебе підставляє в першу чергу... Перевірни його, як податкова...», – звернувся Петро Пронь до Олега Кіндера, який очолює Державну екоінспекцію у області.
 
Анатолій Грицюк зазначив, що з приводу надання мисливських угідь у користування зберуться керівники фракцій, Богдан Колісник та обговорять, чи варто виносити таке дискусійне питання на розгляд сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Cоня Показати IP 23 Липня 2009 17:08
Дайте!Дайте!Дайте іще угідь Загреві із його "Ольвітою"! Відберіть у всіх держпідприємств та дайте Загреві! Хай буде в нас свій волинський Артемід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus