USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Снігоочисна техніка та суміші для посипання: чи готовий Луцьк до снігопадів

27 Вересня 2022 14:34
Готуючись до зими, у Луцьку заготовили понад півтора мільйона тонн сумішей для посипання вулиць. Місто під час снігопадів очищатимуть 27 одиниць техніки комунальних підприємств, а також інша техніка.

Про це йшлося під час оперативної наради у міській раді 27 вересня.

«На сьогоднішній день вже заготовлено 1 мільйон 578 тонн протиожеледних матеріалів, зокрема 1 мільйон 458 тонн піщано-соляної суміші, 60 тонн щебенево-соляної суміші, 59 тонн солі. Окрім того, наразі проводиться тендер по придбанню 110 тонн солі, 350 тонн піщано-соляної суміші та 350 тонн щебенево-соляної суміші», –повідомив керівник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Загалом для очистки вулиць та тротуарів міста підготовлено 27 одиниць техніки. Також укладені відповідні договори з іншими підприємствами, які надають техніку.

Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав керівників відповідних установ та підприємств завчасно підготуватися до снігопадів, щоб йому не довелося застосовувати фінансові санкції, як це було торік.

Нагадаємо, минулого року директорів «Луцькспецкомунтранс» та департаменту ЖКГ оштрафували за неякісне прибирання снігу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 27 Вересня 2022 15:05
Рано ще, на перші снігопади треба підготувати укладку асфальту
Держслужбовець Показати IP 27 Вересня 2022 17:20
Перед облдержадміністрацією ще дотепер не зібрали гранітний відсів з минулого року і люди рвуть взуття йдучи на роботу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus