USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Снігопад на Волині: 5 авто в заметах і дерево посеред дороги. ФОТО

4 Лютого 2018 11:02
Рятувальники надали допомогу водіям на засніжених ділянках доріг Волинської області.

3 лютого підрозділи служби «101» Управління ДСНС у Волинській області надали допомогу водіям 5-и транспортних засобів, що потрапили у скрутну ситуацію на автошляхах через випадання мокрого снігу. Так, у Горохівському районі із складних ділянок дороги відбуксировано 4 вантажівки, у Володимир-Волинському районі пожежним автомобілем витягнуто з замету 1 легковий автомобіль.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

4 лютого о 9:14 бійці Державного пожежно-рятувального поста № 22 м.Берестечко поблизу с.Піски Горохівського району розкрижували повалене дерево, що впало на дорогу і перешкоджало руху транспортних засобів.

Фото розмістив начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю в Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров на своїй сторінці у Фейсбуці:



У випадку ускладнення погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи області готові до надання допомоги громадянам, в бойовому розрахунку перебуває пожежна техніка підвищеної прохідності та спеціальна інженерна техніка.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, через інтенсивний снігопад, який розпочався увечері 3 лютого, на вулиці Луцька вивели більше 20 одиниць техніки. Місто почали прибирати ще з вечора та продовжили протягом ночі. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus