USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Сніжить: на автошляхах Волині працює дорожня спецтехніка

20 Листопада 2023 15:03
На території Волинської області рясно сніжить. Аби не допустити ожеледиці на дорогах, проводяться роботи з розчищення проїзної частини від снігу та її оброблення піщано-соляною сумішшю або технічною сіллю.

Уночі працювало 7 одиниць снігоприбиральної техніки, зараз для розчищення шляхів задіяно більше десятка дорожніх машин та механізмів, інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Читати ще: У Луцьку закликають водіїв не паркуватися на узбіччях, щоб не заважати снігоочисній техніці

Водночас дорожники дбають про комфорт пішоходів – розчищають від снігу тротуари та місця зупинки громадського транспорту.

За прогнозами синоптиків, опади у вигляді мокрого снігу різної інтенсивності матимуть місце упродовж сьогоднішнього дня та кількох найближчих діб. Також очікуються добові температурні «гойдалки» – від 3° морозу вночі до 2-5° тепла вдень.

Читати ще: Сніг та ожеледиця: волинян попереджають про негоду

За таких погодних умов на автодорогах області можлива ожеледиця, варто бути уважним та обережним за кермом, наголошують дорожники.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером +38 067 400 60 80.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Є шо сказати ! Показати IP 20 Листопада 2023 15:28
Особливо в поті чола на прибиранні доріг працює спецтехніка на перших трьох фотографіях !
Читач Показати IP 21 Листопада 2023 00:25
На хіба вона там потрібна.Відлига за 2дні,тільки гроші вкрадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus