USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СНУ переміг «Водник» у Студентській баскетбольній лізі. Фото

27 Лютого 2018 17:31
Команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у напруженому поєдинку здолала Національний університет водного господарства та природокористування з Рівного 27 лютого у Студентській баскетбольній лізі України – 86:72.

У попередньому поєдинку команда з Лесиного вишу впевнено здолала опонентів із КПНУ ім. Івана Огієнка - 95:66, тож, аби продовжувати переможну ходу, лучанам необхідно було сьогодні перемогти.

Старт поєдинку виявився доволі рівним – на середину першої чверті рахунок був 13:10 на користь господарів, по закінчені першої десятихвилинки відрив СНУ складав 5 очок – 25:20.

Зауважимо, що в господарів на полі виділялися троє гравців – Максим Дейна, Володимир Коцько та Олександр Прозапас, що і підтвердила фінальна статистика, втім зараз не про це, адже в другій чверті лучани наростили свою перевагу до 10 очок завдяки вдалим 3-очковим кидкам Прозапаса та пішли на перерву з рахунком – 47:37.

Третя чверть теж пройшла у вирі боротьби – рівняни не дозволяли відірватися команді з Луцька більш ніж на 10 очок, тож у фінальні чверті «Воднику» необхідно було відігрувати 8-очкову перевагу СНУ, проте їм не дуже це вдалося, адже в перші 5 хвилин 4 чверті баскетболісти з Луцька пішли у відрив 77:60, тренер лучан був настільки впевнений в перемозі, що навіть дозволив собі випустити на поле молодих гравців – за період, що вони знаходилися на полі, рівняни дещо скоротили відставання, але на загальну картину гри це не повпливало, тож фінальний рахунок зустрічі – 86:72 на користь СНУ.

Зазначимо, що лідером по забитих очках у матчі став розігруючий Володимир Коцько, який забив 30 очок. До того ж, по 20 очок набрали Максим Дейна та Олександр Прозапас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Діма Показати IP 27 Лютого 2018 21:44
Молодці. Тепер на виїзді потрібно підтвердити свій рівень.
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2018 22:26
Надіюсь Волинь колись знову буде сильною в командних видах спорту! Вітаю з перемогою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus