USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«В наступному році покажемо кращий результат», – Дейна про виступ СНУ в баскетбольній лізі

16 Травня 2019 23:12
Баскетбольна команда Східноєвропейського національного університету перемогла сьогодні Київський НТЕУ, однак не зуміла пробитися до фіналу чотирьох Студентської баскетбольної Ліги України.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один з героїв зустрічі проти киян Максим Дейна розповів про виступ своєї команди та пообіцяв, що наступного року СНУ покаже кращий результат.

Нагадаємо, сьогодні команда Східноєвропейського національного університету зуміла вирвати перемогу в Київського НТЕУ (96:86), однак, поступившись в інших двох іграх, хлопці з Лесиного вишу не змогли пробитися у фінал чотирьох.

«Сьогодні ми відіграли за Володимира Коцька, Дмитра Кунчика та Павла Мельничука, які не змогли нам допомогти через травми, тому побажаю їм якнайшвидшого відновлення. В Петра Глушка також була мікротравма. Щодо минулих ігор, то там суперники були більш налаштованими на перемогу. До того ж, ми були не в найкращих кондиціях, адже наша команда в основному складається з гравців «Старого Луцька», в якого позаду важкий сезон у Вищій лізі. Але хочеться подякувати команді та тренеру за виступ. В наступному році покажемо кращий результат», - прокоментував ігри Максим Дейна.

Відзначимо, що у матчі проти киян бігмен влучив чотири «трьохи», на що гравець зауважив, що в нього просто були хороші можливості для кидків.

Також він прокоментував високу результативність баскетбольної ліги, яка є значно більшою, аніж у Вищій лізі: «Можливо, трохи не той рівень. Натомість до ігор Вищої ліги баскетболісти відносяться більш відповідально. А ця гра відбувалася на фоні втоми обох команд, адже команди мали дві важкі гри до цього».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus