USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Собаки покусали півтисячі лучан

25 Лютого 2010 09:40
Минулоріч 545 мешканців обласного центру покусали собаки, із них 20% – бродячі пси.
Під час засідання виконкому міськради головний санітарний лікар Луцька Іван Ульчак розповів, що від бродячих собак постраждали працівники одного з луцьких садочків та батьки, котрі не можуть забрати діток через зграї собак.
«Персонал не може дійти до садочку. Потрібно виловлювати та усипляти, тихенько робити свою справу», - сказав Ульчак. Він додав, що в обласному центрі, на щастя, торік не було виявлено випадків сказу. Проте, в Луцькому районі зафіксували 5 випадків сказу в бродячих собак. «Це 100% смертність», - зауважив медик.
Серед інших проблем – засилля мишей та щурів, котрі можуть поширювати лептоспіроз. Ульчак зауважив, що торік у місті було виявлено близько 10 випадків цієї гострої інфекційної хвороби.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
остап Показати IP 25 Лютого 2010 10:30
труїти їх четверолапих! а то буде як отут: http://pogliad.livejournal.com/4629.html
Заюлили хвостами ((( Показати IP 25 Лютого 2010 11:09
тока это не о собаках, а о власть (но не мозги) имущих. Таки не все укусы от бродячих, да? Брехня. Что за садик? Какой номер садика? Фамилии пострадавших? Опять детьми прикрываетесь, сволота? Какие "стаи собак"? что за бред? Стаи собак оккупировали чиновничьи кабинеты - это да, это правда (((
citizen Показати IP 25 Лютого 2010 15:22
Потрібно, щось робити з цією проблемою - це вже набуває загрозливого характеру - нераз ідеш по вулиці і баиш як бігає зграя собак які в любий момент можуть покусати. На гуманні методи грошей ніколи не було і не буде у влади - хоча я і прихильник гуманних методів, але все ж таки - потрібно якось вирішувати цю проблему.
Riko Показати IP 25 Лютого 2010 15:47
Вихід один виловлювати собак, за місто де нема людей і розстрілювати. Можна і захисників прихопити заодно. Або в цьому році буде ще 500 покусаних(якщо не більше). Серед них може бути і Ви і Ваші діти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus