USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра на Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ОНОВЛЕНО

2 Грудня 2015 21:11
Лучан просять зустріти тіло загиблого Героя. Завтра, 3 грудня, в Рожище привезуть тіло загиблого бійця, 43-річного Руслана Єлізар’єва. Про це у мережі інформують активісти «Самооборони Рожище».

«Наші волонтери вже везуть тіло загиблого Руслана Єлізар’єва. Велике прохання до всіх містян - прийти та зустріти військовослужбовця на площі Незалежності в місті Рожище», - йдеться в дописі.

О 00:10 активісти «Автомайдану України» повідомили, що зустрічатимуть траурний кортедж на Рівненському кільці у Луцьку о 8 ранку. Тому, ймовірно, у Рожище процесія прибуде не раніше 8:30.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бійця зустрічатимуть у Рожищах на площі Незалежності 3 грудня о 8 годині ранку.

Довгою та важкою виявилася остання дорога додому військовослужбовця Руслана Єлізар`єва. Але вже завтра, орієнтовно о 8 г...

Posted by Народна самооборона Рожище on 2 грудня 2015 р.
До слова, про смерть бійця стало відомо вчора, 1 грудня. Уродженець села Сокіль загинув перебуваючи в зоні АТО, під час військових сутичок, поблизу Маріуполя. Без батька залишилося троє діток, найменшій дитині – лише 5 рочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus