USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні «нормандська четвірка» сіла за стіл переговорів

2 Жовтня 2015 17:33
У Парижі сьогодні розпочалися переговори у "нормандському форматі" за участю глав Франції, Німеччини, України та РФ.

Як повідомив речник президента Петра Порошенка Святослав Цеголко, лідери держав розпочали переговори просто на вулиці, - інформує УНІАН.

Як повідомлялося, в рамках одноденного робочого візиту до Франції президент України Петро Порошенко проведе зустріч з президентом Франції Франсуа Олландом та візьме участь у зустрічі лідерів країн "нормандського формату".

Президент прибув до міжнародного аеропорту "Орлі", де відбулася офіційна церемонія зустрічі.

Програмою візиту передбачена двостороння зустріч Порошенка з Олландом у резиденції президента Франції в Єлисейському палаці.

Після зустрічі двох президентів відбудеться головна подія візиту – зустріч лідерів країн "нормандського формату" (Україна, ФРН, Франція та Росія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Семенченко Показати IP 3 Жовтня 2015 13:31
Маски сброшены. Вчерашние договорённости «Нормандской четверки » показали, что то о чем мы говорили последний год — оказалось правдой. Сначала выборы на оккупированной территории, амнистия, суды, народная милиция и прочие прелести. Потом- восстановление контроля над границей. И это не касается Крыма. Про Крым уже и речи не идет
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2015 14:41
Пораженко самий ущербний пРЕЗИДЕНТ України.Боягузливи і всім лижучос**кий гендляр.Хотілось би більше поганих слів, але цензура
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2015 14:51
П*длюка а як посміхається що продав Україну.Будь ти про.....ий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus