USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Нормандська четвірка» може зустрітися 24 або 26 листопада, – ЗМІ

10 Листопада 2019 22:07
Виконання Мінських угод, «формула Штайнмаєра», «особливий статус Донбасу», український контроль над кордоном з РФ, місцеві вибори в ОРДЛО – усі ці болючі й надзвичайно складні питання мають обговорюватися на запланованій зустрічі «нормандської четвірки» на вищому рівні, що постійно відсувається. Чергова «попередня» дата, названа джерелом, близьким до Банкової, – це 24 або 26 листопада.

Про це пише ZN.ua.

Якщо зустрічі в ці дати не відбудеться, то, зі слів джерела, до кінця року лідери вже не зможуть зібратися, і тоді навряд чи можна сподіватися, що зустріч «четвірки» колись таки відбудеться.

Як план «Б», за свідченням міністра закордонних справ Вадима Пристайка, у Києві розглядають можливість залучення миротворчої місії ООН. Хоча, як можна зрозуміти з численних висловлювань представників Банкової та Михайлівської, ця опція нинішній владній команді не до душі з цілої низки причин.

«План «В» Банкової теж уже озвучувався – «будувати стіну і заморожувати конфлікт». Як свідчать результати вересневого опитування, цей варіант вирішення «проблеми Донбасу» в Україні підтримує найбільш численна група респондентів – 34%».

Поки ж, як свідчать джерела порталу, команда Зеленського має намір іще поборотися за план «А» – «перестати стріляти, розвести війська, провести вибори».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus