USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні у Луцьку відбудеться міжнародний турнір з ММА: де дивитись трансляцію

7 Березня 2021 08:00
У неділю, 7 березня, в Луцьку пройде Х ювілейний Міжнародний професійний турнір з ММА «PRIDE» під егідою Ліги «PROFC-Ukraine».

У турнірі візьмуть участь титуловані бійці з різних регіонів України, Азербайджану, Вірменії, Таджикистану та Білорусі, пише XSPORT.

Всього запланували 12 боїв. В кожному поєдинку учасники боротимуться за пояс організації.

Головний бій турніру буде приурочений до Міжнародного жіночого дня – в поєдинку зійдуться білоруска Карина Чаплинська і представниця України Карина Бєлова (вагова категорія до 57 кг), а відкриють вечір ММА представники Таджикистану і України Альхатабі Фірдавс і Максим Петровський.

Турнір проходитиме за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Дивитися поєдинки турніру можна буде на телеканалі XSPORT (о 23:30), а також на сайті XSPORT (о 18:00) в неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus