USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Воїни Любарта»: вже сьогодні найкращі бійці ММА змагатимуться у Луцьку

9 Червня 2019 13:09
У Луцьку відбудеться ІІІ Міжнародний професійний турнір з ММА «Воїни Любарта».

Сьогодні, 9 червня, старовинний Луцький Замок прийматиме найкращих бійців професійного рівня з Італії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Білорусії, Румунії та України, повідомляють організатори.

«Цей турнір буде особливим, адже на лучан та гостей міста чекатимуть багато новинок та приємних сюрпризів! Одним з них стане яскраве Шоу «Битва поглядів» в комплексі сімейного відпочинку «РОТОНДА BEACH CLUB»! Ще більше приємних несподіванок вже незабаром!!!» – розповідає головний організатор турніру, офіційний представник професійної Ліги ММА «PROFC-Ukraine», президент Клубу «PRIDE» Олександр Володимирович Кулаков.

ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету.

Партнери турніру:

Студія дизайну «Panda», Ресторація «Козача Левада», Бар «П’ятниця», Мережа «Базилік», «Патріот-Агро», РА «Апполінарія», Рекреаційний комплекс «Рест-Парк», ТМ «Сулі-Гулі», мережа магазинів спортивного харчування «INFIT», ТМ «Забіяка», модельне агентство «Grace model house», ТМ «Вілія», ТМ «Stay Brave».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus