USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сьогодні в Україні стартує шоста хвиля часткової мобілізації

18 Червня 2015 10:32
Завершальна на цей момент, шоста хвиля часткової мобілізації відсьогодні стартує в Україні.

Як пишуть «Подробности» з посиланням на Генштаб ЗСУ, принципових відмінностей від попередньої, п'ятої хвилі, не буде.

Як і за попередньої хвилі, офіційно штаб не розголошує кількість людей, яких планує призвати в рамках шостої хвилі, проте, за даними видання, торік мобілізували 20 тисяч осіб.

Зазначають, що перелік основних спеціальностей, які цікавитимуть Збройні сили, також залишився тим самим: «Це розвідники, танкісти, артилеристи, зв'язківці, сапери, механіки-водії».

При цьому уникнути призову на строкову службу зможуть ті, хто не пройшов медкомісію або має право на відстрочку. Зокрема, відстрочку дають громадянам, які утримують непрацездатних родичів, у кого вагітна дружина, діти-інваліди або мінімум дві дитини. Відстрочка діє для студентів та аспірантів денної форми навчання, а також педагогів і медиків, які працюють у селах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, на Волині окремі райони під час 5 черги мобілізації впорались із поставленими завданнями «на відмінно», однак є й такі, які продовжують стабільно «пасти задніх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лариса Показати IP 18 Червня 2015 10:54
Хай призвуть мажорних діток наших чиновників. І тоді і план буде виконаний, і покажуть, що не лише язиком можна молоти, а й діло робити
МВ Показати IP 18 Червня 2015 10:59
Дай Боже, щоб остання мобілізація !!
Анатоль_ до МВ Показати IP 18 Червня 2015 11:04
Яка там остання? Далі буде!
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 11:39
Це геноцид УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
Анатолій Показати IP 18 Червня 2015 12:31
Я підтримую це геноцид українського народу. Який дурак хоче йти помирати за кого? І за що? На смерть ,на мясо посилають нас. А кінця і краю цій олігархічній війні не буде. А тепер хай ідуть всі чинуші,що сидять в судах,прпокуратурі, міських рададх і т.п. і синочки олігархів і чиновників. У Гунчика два лоботраси хай валять по 35 років ,Романюка синок , хай не доходи рахує від барів і забігайлівок, а сепаритстів в АТО, а після них ми.Досить нас убивати
макс Показати IP 18 Червня 2015 13:04
А постійні відвідувачі нічних клубів, мажорчики, базарники, міняйли і синки товстопузих чому не йдуть служити? Немає спеціальності, бо в свій час "відкосили" від армії? Так навчіть їх, чорт забирай - країні потрібна армія, а не жінкоподібні створіння, які в нічних клубах цілуються між собою, 3,14..си.
Обурений Показати IP 18 Червня 2015 17:57
Та чого ж справді не йдуть ті олігархи!?? Нехай побачать наяву їхні синочкі що там робитьтся нехай вони за них попереживають, тоді побачать як то нам переживати за наших дітей і батьків! Чому беруть одних сільських людей? Нехай йдуть депутати, прокурори, суді, міліція і т.д... Скільки має загинути безевиних людей в АТО, щоб вони нарешті вже зрозуміли що пора перестати війну, харе вже Порошенкові сидіти і нічого не робити. Де його обіцянки які мали бути виконані після виборів?
Екскурсовод до Обурений Показати IP 18 Червня 2015 22:03
Якщо підуть воювати олігархи, депутати, прокурори, суді, міліція, то "АТО" за день закінчиться, але їм це не вигідно, як тоді касу будуть заробляти, тож мобілізації будуть до тих пір, доки військові не підуть на Київ.
ирина до Екскурсовод Показати IP 22 Червня 2015 14:09
В тому то і справа,що це просто винещення нації. Їм вигідно вибити простий народ,щоб не було кому іти на Київ.Так,що.грьобана мобілізація буде і ще й не одна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus