USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні відбудеться матч-відкриття Євро-2020. Хто гратиме

11 Червня 2021 08:44
У стартовому матчі групового етапу Євро-2020 на стадіоні «Олімпіко» в Римі зустрінуться національні команди Італії та Туреччини.

Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Італія не знає поразок в 27 матчах поспіль. На стороні апеннінців також буде підтримка відданих уболівальників на «Олімпіко». Турки спробують з п’ятої спроби уникнути поразки в стартовому поєдинку Євро.

«Ми зобов’язані з усією повагою поставитися до збірної Туреччини. Це команда, в якій повно талантів. Матчі відкриття завжди складні – емоцій буде багато, але надто захоплюватися ними не можна. Не думаю, що нам загрожує надлишок емоцій. У вболівальників вони можуть проявлятися, але ми-то знаємо, хто нам протистоїть. Бажання стати головними героями цього Євро величезне, проте цей матч варто провести з легким серцем. Ми здатні на багато чого», – відзначив головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні.

Орієнтовні стартові склади збірних:

Туреччина: Угурджан Чакир, Зеки Челік, Меріх Демірал, Чаглар Сеюнджю, Умут Мераш,Окай Йокушлу, Озан Туфан, Хакан Чалханоглу, Дженгиз Юндер, Кенан Караман, Бурак Їлмаз.

Італія: Доннарумма, Флоренці, Бонуччі, К’єлліні, Спінаццола, Барелла, Жоржина, Локателлі, Берарді, Іммобіле, Лоренцо Інсіньє.

Стартовий свисток матчу пролунає сьогодні о 22:00. Іншими збірними групи А є Швейцарія та Вельс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus