USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Стала відома перша півфінальна пара Євро-2020

3 Липня 2021 14:54
На чемпіонаті Європи з футболу визначилася перша півфінальна пара.

Про це повідомляє Укрінформ.

На 8-й хвилині після удару Жорді Альби м'яч у свої ворота зрізав швейцарський півзахисник Денис Закарія. Швейцарія зуміла відновити паритет на 68 хвилині завдяки голу Джердана Шакірі, який забив з передачі Ремо Фройлера, який через 9 хвилин залишив свою команду вдесятьох.

У додатковий час команди не виявили сильнішого. У серії пенальті перемогу з рахунком 3:1 здобула Іспанія.

У чвертьфінальних іграх, які відбулися напередодні, збірна Іспанії не без зусиль здолала Швейцарію в серії післяматчевих пенальті (1:1, 3:1). Примітно, що голи в основний час забивали лише швейцарці. Спочатку в свої ворота, потім зрівняли рахунок та ще й залишилися в меншості. За таких обставин дотягнули до післяматчевих пенальті, де схибили тричі поспіль.

У другому чвертьфіналі збірна Італії переграла національну команду Бельгії (2:1). Команда Роберто Манчіні провела гру активніше, до перерви забила тричі, але арбітр один гол скасував. Лукаку перед перервою один гол відіграв, але на більше «червоних дияволів» не вистачило.

Таким чином, сформувалася перша пара півфіналістів Євро-2020: Італія - Іспанія.

Цей матч пройде 6 липня на стадіоні «Уемблі» в Лондоні (Англія). Стартовий свисток арбітра пролунає о 22:00 за київським часом.

Євро-2020 мав відбутися минулого літа, проте через пандемію коронавирусу турнір перенесли на 2021 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus