USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Сьогодні «Волинь» прийматиме вдома київську «Оболонь». Перед матчем

10 Листопада 2020 11:57
Матч між луцькою «Волинню» та київською «Оболонню» відбудеться сьогодні, 10 листопада, на стадіон «Авангард» в Луцьку. Гра розпочнеться о 14.00 без глядачів. Пряма трансляція – телеканал «Аверс».

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Першолігові баталії продовжуються – і кожен тур змагань несе у собі все нові цікаві результати, несподіванки та постійні ротації у турнірній таблиці. Цікавим буде і дванадцятий за ліком «матчдей» у дивізіоні, а в одному із центральних поєдинків «Волинь» прийме столичну «Оболонь».

«Пивовари» уже встигли цього року пережити зміни на тренерському містку – команду очолив досвідчений Павло Яковенко. Під керівництвом екснаставника молодіжної збірної України «Оболонь» виграла три матчі з чотирьох, причому два з них – у міцних «Агробізнеса» і «Металіста 1925». Команда, звісно ж, не безгрішна – як і «Волинь», столичні футболісти несподівано поступилися команді з нижньої частини таблиці вдома, програвши не так давно «Кристалу» (0:1). Утім, шість очок в останніх двох матчах дають їм привід на оптимістичний настрій під час виїзду до Луцька.

«Хрестоносці», своєю чергою, зуміли оговтатися після сенсаційної поразки від «Авангарда». У досить переконливому стилі підопічні Василя Сачка не залишили шансів раніше непереможному «Гірнику-Спорту» (3:0). Сам Сачко був визнаний найкращим тренером туру, а Джемаль Кизилатеш ударно повернувся до основного складу, оформивши дебютний «дубль» за «Волинь» та ставши героєм 11-го туру Першої ліги за версією «Спорт Арени». Разом із тим, ще один гол у ворота суперників у четвер організували Іван Цюпа та Євген Протасов, які увійшли в підсумку до символічних збірних попереднього туру. Лівого захисника, щоправда, не буде у матчі проти «Оболоні» через перебір жовтих карток.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд вміщується в останні три сезони Першої ліги. Так, у сезоні 2017-2018 двічі брали гору над «Пивоварами» волиняни – 2:0 вдома, 1:0 на виїзді. У наступному чемпіонаті команди обмінялися видовищними гостьовим перемогами із однаковим рахунком 2:4. А у попередньому сезоні «Волинь» та «Оболонь» розписали свою першу нічию в Києві (0:0), а влітку цього року «хрестоносці» перемогли в домашньому матчі – 1:0.

Статистика «Волині» у матчах проти «Оболоні»: 6 матчів, 4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця 10:6

Вдома: 3 матчі, 2 перемоги, 1 поразка, різниця 5:4

В гостях: 3 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, різниця 5:2
ВІЗИТІВКА

Суперник – «Оболонь» (Київ)

Рік заснування: 2013

Кольори клубу: зелено-білі

Офіційний сайт клубу: http://fc.obolon.ua/

Головний тренер: Павло Яковенко

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 9 (9 матчів, 4 перемоги, 1 нічия, 4 поразки, різниця голів 12:9, 13 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus