USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні «Волинь» зіграє вдома перенесений матч із «Поліссям»

3 Листопада 2021 12:35
За останні тижні «Волинь» уже встигла звикнути до домашніх поєдинків, і сьогодні втретє поспіль «хрестоносці» гратимуть перед рідними уболівальниками – тепер у перенесеному матчі проти «Полісся».

Гра відбудеться о 17.30 на стадіоні «Авангард» у Луцьку, інформує клубна пресслужба лучан.

Житомирські гості майбутнього протистояння пережили нелегкий період – майже протягом місяця команда Юрія Калитвинцева через епідемію та катастрофічні кадрові проблеми змушена була пропускати ігри Першої ліги, а тепер втягується у звичний ігровий ритм. Поки що особливими успіхами «зелено-жовті» похвалитися не можуть. У матчах із «Кривбасом» (1:2) та «Нивою» (1:1) вони взяли лише один заліковий пункт, а тепер їдуть на перший після тривалої перерви повноцінний футбольний виїзд. Звісно ж, колектив, та ще й, мабуть, у найкращій цього сезону кадровій обстановці (а до протистояння з «Волинню» готові практично усі футболісти заявки «Полісся») будуть боротися на «Авангарді» за позитивний результат.

Проте з такими ж бажаннями до звітної гри підходять і підопічні Альберта Шахова, які декілька днів тому зазнали дещо прикрої поразки від «Агробізнеса» – після раннього пропущеного голу «хрестоносці» так і не зуміли реалізувати бодай один із своїх гольових моментів, а наприкінці матчу через зайву жовту картку волинянам не допоможе у майбутній грі Владислав Мороз. Але є й хороші новини – до складу повертається голкіпер та капітан «Волині» Віталій Неділько, а також раніше дискваліфікований Артур Рябов. Загалом команда провела передматчеві тренування у хорошому настрої та чудовій атмосфері, тож намагатиметься потішити уболівальників достойною грою проти сильного суперника.

VERSUS

Історія протистоянь обох команд досить насичена – у загальній відчутна перевага за житомирянами, а в українських змаганнях – за волинянами. У попередньому сезоні «Волинь» та «Полісся» відновили суперництво після дуже довгої паузи тривалістю майже два десятки років та обмінялися в рамках Першої ліги домашніми перемогами з однаковим рахунком 1:0.

Цікаво також, що у складі «Полісся» виступає кілька ексфутболістів «Волині» – серед них Руслан Бабенко, Владислав Шаповал, Юрій Коломоєць та Богдан Оринчак (який, до слова, свій дебютний гол за «хрестоносців» торік забив якраз у ворота свого нинішнього колективу).

Статистика «Волині» проти «Полісся»: 64 матчі, 16 перемог, 20 нічиїх, 28 поразок, різниця 72:94

Вдома: 32 матчі, 14 перемог, 10 нічиїх, 8 поразок, різниця 49:33

В гостях: 32 матчі, 2 перемоги, 10 нічиїх, 20 поразок, різниця 23:61

У чемпіонаті та Кубку України: 14 матчів, 7 перемог, 2 нічиї, 5 поразок, різниця 21:12

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Полісся» (Житомир)

Рік заснування: 1959

Кольори клубу: зелено-жовті

Офіційний сайт клубу: https://polissyafc.com/

Головний тренер: Юрій Калитвинцев

Місце у таблиці Першої ліги: 12 (12 матчів, 5 перемог, 2 нічиїх, 5 поразок, різниця 15:13, 17 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus