USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні Азаров може представити новий кабмін

19 Грудня 2012 10:21
У середу, 19 грудня, прем’єр-міністр Микола Азаров представить склад нового Кабміну.

Про це повідомляють джерела «Української правди».

Судячи з усього, ніяких сюрпризів не буде, вважає співрозмовник. Найімовірнішим кандидатом на посаду першого віце-прем’єра називають Андрія Клюєва. Свої пости, швидше за все, збережуть Борис Колесніков, Юрій Бойко, Дмитро Табачник, Віталій Захарченко, Раїса Богатирьова та Юрій Колобов.

Останній, можливо, отримає ще й повноваження віце-прем’єра.

Одним з претендентів на посаду міністра культури називають Ганну Герман, яку на цю посаду активно лобіює Борис Колесніков.

Ближче до вечора президент повинен зустрітися з Сергієм Тігіпком, якого, якщо вірити чуткам, не дуже хочуть залишати в парламенті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучаночка Показати IP 19 Грудня 2012 11:52
Геть Табачника-невже нема когось розумнішого?!
Азіров Микіла Анович Показати IP 19 Грудня 2012 12:12
А шо ви маєті прітів Табічніка? Назівітє альтірнітівну кіндідітіру бідь-ласка!
він Показати IP 19 Грудня 2012 12:29
є-Фаріоню
експерт Показати IP 19 Грудня 2012 13:50
"Тигипко повел страну не тем путем, ведь его реформы только углубили разрыв между богатыми и бедными, считает директор Европейского института политической культуры Александр Булавин. И хотя это не исключает того, что он действительно имеет большой опыт и высокий уровень профессионализма, «но когда речь идет о том, что он как вице-премьер должен служить интересам народа – вот тут есть сомнения. В данной ситуации, к сожалению, этот профессионализм больше нацелен на то, чтобы максимально сохранить статус-кво сегодняшнего положения». Нельзя говорить о том, что Тигипко полностью некомпетентен, уверен руководитель Агентства моделирования ситуаций Виталий Бала, просто ему не повезло. «Надо посмотреть на уровень его антирейтинга, который один из самых больших в стране, и это оценка и ответ на вопрос о достойном уровне граждан. То есть здесь ничего говорить не надо, обо всем говорит реальная ситуация в стране». Чиста правда про Тигіпка. А, взагалі, тут дуже мягко сказано.
спецексперт Показати IP 19 Грудня 2012 14:41
Тигипко - самая омерзительная фигура в правительстве Украины", - так вважає "Українська правда". Згоден на 100%. Тупий і самозакоханий жидо-молдаван. Друг луцького мера.
Лучанка до спецексперт Показати IP 19 Грудня 2012 15:01
100%!!! Гнати його і їх всіх і наших!!!ОСТОГИДЛО ЦЕ ВСЕ!Азіров, прівіт)і бувяй)
Чеширский Кот Показати IP 19 Грудня 2012 15:49
Где это вы в кабмине тупых и дураков увидели? Подлецы, сволочи, мрази, подонки, но отнюдь не дураки. Так что народ, выбирайте выражения.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus