USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Верховна Рада призначила новий Кабмін

2 Грудня 2014 20:30
Верховна Рада України ухвалила за основу проект постанови про формування складу Кабінету міністрів України.

Як передає УНІАН, за відповідний документ (№1008) проголосували 229 народних депутатів із 383, зареєстрованих у сесійній залі.

Проти проголосували 16 депутатів, утримались - 9, не голосували - 129.

Після цього в залі пролунали крики: "Ганьба!".

Зокрема, “Опозиційний блок” та “Самопоміч” не дали жодного голосу, «Блок Петра Порошенка» - 125 голосів, “Народний фронт” - 69.

Після голосування представники “Опозиційного блоку” покинули сесійну залу.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що коаліція узгодила кандидатів у члени нового Кабміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
екскурсовод Показати IP 2 Грудня 2014 20:35
З яника в уряді працювали агенти кремля, тепер працюють агенти США. А ще якийсь д*рень надіється на "покращення"?
віктор до екскурсовод Показати IP 2 Грудня 2014 21:46
подивись на себе в дзеркало і доброзичливо посміхнись...жити стане приємніше...адже не все так погано в твоєму домі
Уго до віктор Показати IP 3 Грудня 2014 06:01
не подобається правда ? піди поскачи на майдані і зразу тобі стане легше на душі
віктор до Уго Показати IP 3 Грудня 2014 09:32
хто не скаче той москаль...раби також не скачуть бо ланцюгами прикуті
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 20:40
Верховная Рада утвердила состав нового правительства Украины «пакетом», обманув избирателей, которым ранее обещалось, что депутаты будут голосовать за каждого министра отдельно, с обсуждением его кандидатуры. Очевидно, что это было сделано с целью гарантировать итоги кулуарных договоренностей о распределении министерств – при провале голосования за кого-либо из министров разрушилась бы вся цепочка компромиссов между Арсением Яценюком, Петром Порошенко и другими центрами влияния.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 20:46
Здобули!!!
Анонім до Анонім Показати IP 2 Грудня 2014 22:06
Вибороли!!!
Айварас Абрамовичус Показати IP 2 Грудня 2014 20:48
Украина самая бедная, самая коррумпированная страна в мире. Нужно очень быстро, жестко действовать, используя самые радикальные методы.
партія Проти Показати IP 2 Грудня 2014 20:54
Яке формування кабінету міністрів хто вони такі його формувати ? не легетивна влада через дитячу кров зайшли у ВР призеденти премєри !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Опозиційний блок,Самопоміч молодці не підтримали і не підтримуйте цей лохотрон Європейсь агенти!!!!!!!!!!!!!!!!!1
боголюби Показати IP 2 Грудня 2014 20:59
А у нашій палаті усі раді за Україну та Європу! Усі кричали- Слава Героям Майдана!
Баба Яга до боголюби Показати IP 2 Грудня 2014 21:16
Палата № 6?
капец Показати IP 2 Грудня 2014 21:05
Екс-президент України, який покинув її межі вкінці лютого та після цього був два рази на прес-конференціях в Ростові-на-Дону Віктор Янукович в важкому стані після двох перенесених інсультів, про це elise.com.ua повідомило джерело в Партії регіонів. За словами джерела в Партії регіонів , В.Ф. Янукович перебуває у вкрай важкому стані переживши два інсульти за останній місяць. Він без свідомості , його життя підтримують апарати штучного дихання. « Шансів на те , що Віктор Федорович вийде з коми практично немає. Його мозок мертвий , він більше двох тижнів перебуває в комі. Дружина каже , що Віктор прожив два інсульти . Лікарі кажуть , що шансів немає , що необхідно відключити його від апаратів , однак Любов відмовляється , ще вірить в диво. Тим часом , рідні Віктора Федоровича вже домовилися про похорон Віктора Федоровича з нинішньою владою. Домовилися про те , що на момент похорону батька вони не будуть їх переслідувати. За моєю інформацією його поховають в Єнакієвому біля батьків. Ми , його соратники обов’язково прийдемо на похорон. Яким би не був Віктор Федорович , але в останню путь його однозначно потрібно провести всією країною» , – говорить джерело. На думку редакції сайту Реально, це одна з інформаційних провокацій, які вже неодноразово повторювалися до Віктора Януковича. Таким чином, суспільство готують до того, що після виконання відведеної Путіним місії, Віктора Януковича «тихо приберуть», а щоб не було питань в суспільства, сім’ї, та міжнародних інституцій то проводять такі от акції, повідомляючи про важку хворобу і підготовку до смерті.
Анонім до капец Показати IP 2 Грудня 2014 21:31
коментар було видалено
віктор Показати IP 2 Грудня 2014 21:43
це самий професіональний уряд за останні 25 років...кожному в ньому щось не подобається але оптимізм є...цей уряд справиться з військовою агресією росії і з економічними негараздами...а всим песимістам запитання - а вам погода сьогодні подобається?
Анонім до віктор Показати IP 2 Грудня 2014 21:46
Бандера и Шухевич - герои Украины. Не веришь? Тогда смотри: https://vk.com/voickarf?z=video-58111805_170646989%2Fab082414395ca77f3b
Коля до віктор Показати IP 2 Грудня 2014 22:08
Це так на ТСН сказали? Чи багато ми знаємо що це за люди іноземці, наскільки успішними були іноземні міністри раніше, чи позбавились вони свого громадянства заради українського паспорта, чи розуміють вони добре українську мову і розмовляють на ні. Може з цього і вийде щось добре, але все почалось з порушення закону та не виконання обіцянок перед єлекторатом, а це не добрий знак.
Вася до Коля Показати IP 3 Грудня 2014 02:14
"почалось з порушення закону" - "Все украдено до нас" (C)
віктор Показати IP 2 Грудня 2014 21:50
я дуже радий що бандера а особливо шухевич герої україни...вони дійсно справжні герої
Анонім до віктор Показати IP 2 Грудня 2014 22:41
Ну ладно, ты не понимаешь, когда над тобой стебутся. А как ты оценишь это?: Существуют законы жанра, требующие нагнетания ситуации до ключевого эпизода, где происходит разрядка. В нашем случае это выступление Путина с бюджетным посланием. Если бы новость о ЮП или МКС прозвучала во время президентской речи, то любая из них легко стала бы сенсацией. Но они прозвучали на два дня раньше. Что же такое, какую информационную бомбу приготовил Путин для своего послания, если столь легко пожертвовал двумя такими инфоповодами? Скоро узнаем. Пока известно, что к написанию речи в этом году Правительство не подпустили.
o_O Показати IP 2 Грудня 2014 22:00
А Мартиняк навіть на засідання не приїхав, оранець х**в
Анонім до o_O Показати IP 2 Грудня 2014 22:07
Чо тиди iздити, що вiн цирку не бачив?:)
Волинські сподівання Показати IP 2 Грудня 2014 23:14
Наші найвідоміші волинські нардепи Єремеєв, Івахів, Мартиняк за диктаторські закони Янека 16 січня ГОЛОСУВАЛИ, а за проєвропейський уряд України НЕ ГОЛОСУВАЛИ. Ось в чому їхня справжня сутність, а не в тих побрехеньках, які вони дарували в кожному селі перед виборами.
Дончанин до Волинські сподівання Показати IP 2 Грудня 2014 23:18
А что, они разве одиноки в отношении к этому правительству? Ведь и Садовий это же правительство послал на ...
Волинські сподівання до Дончанин Показати IP 2 Грудня 2014 23:20
Але ж Садовий за диктаторські закони Януковича НЕ ГОЛОСУВАВ!
Дончанин до Волинські сподівання Показати IP 2 Грудня 2014 23:29
Назови хотя бы один из упоминаемых тобою "диктаторских законов" и объясни в чем именно диктаторство этого закона. Только будь добр, без бла, бла, бла, т.е. с цитированием (хотя бы своими словами).
Знаючий до Дончанин Показати IP 3 Грудня 2014 11:41
Ти не назви "диктаторських законів" запитуй, а у вікно подивись: там війна, розпалена тими самими "диктаторськими законами", війна, якій, як видно, ти радієм, чмошнік...
Лучанин до Волинські сподівання Показати IP 3 Грудня 2014 11:48
Чого тут дивного, що не голосували? Подивіться, кого пригрів у своїй фракції Єрємєєв та ще назвав це збіговисько вчорашніх прислужників Януковича "Воля народу". Яка це, на.рен, воля народу? Ще вчора двома руками голосували за диктаторські закони, лизали сідницю Януковичу, а сьогодні вони пригріті волинянином Єрємєєвим, який платить їм десятки тисяч зелених, щоб не здохли. Ви для цього обирали його в депутати, шановні виборці 23-го Маневицького виборчого округу?
морозюк Показати IP 3 Грудня 2014 00:42
щоу маст гоу он! дерибан превыше всего...
ВОНО Показати IP 3 Грудня 2014 06:00
цих людей (іноземців) можна назвати по старому - смотрящими, або політкоректно по еуропейськи -окупаційною адміністрацією. А скільки криків було про росіян в уряді папередників, як затято пейси рвали!!! і шо ? роблять тежсаме що і робилось до них (плюють на закон і здоровий глузд)
МИ до ВОНО Показати IP 3 Грудня 2014 09:12
Працівниця Госдепу США і тепер Міністр фінансів - це жесть!:)))
ЗМІйко Показати IP 3 Грудня 2014 09:11
Особливо можна "радіти" створенню "Міністерства правди"!:) Дожились!!! Одна з причин пакетного голосування, щоб не урізали Стеця і дали можливість "працювати" їм так, як вони самі намітили, не обговорюючи кожну кандидатуру окремо! У кого була можливість і бажання спостерігати на живо це все по каналу Рада, могли пересвідчитись, що це був справжній цирк і повне ігнорування виборців! Ще раз можна пересвідчитись, що верхівка все робить і турбується лише за себе, а люди, як казала ВОНА - це біомаса! Дуже сумно... P.S. От цікаво а скільки такий безлад і брехню будуть терпіти люди, адже при "попередниках" рівень життя і багато всього іншого було на порядок краще і вище...
бачив Показати IP 3 Грудня 2014 09:15
Цікаво, а що там у ложі старих-нових міністрів робив-сидів Сергій Шевчук, бувший нардеп від БЮТу з Волині???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus