USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні вночі мало не обманули батьків волинського журналіста

13 Листопада 2013 12:53
До батьків журналіста одного з волинських видань сьогодні вночі зателефонували невідомі й, сказавши, що син потрапив у біду, запропонували допомогу за 12 тисяч гривень. Про це пише «Слово Волині».

Телефонний дзвінок пролунав за кілька хвилин після дванадцятої ночі, коли люди уже спали. Говорив син (ніби й голос схожий був), казав, що потрапив у біду й потрібна допомога.

«Дзвонили на стаціонарний. Слухавку взяла мама. З нею поговорив нібито я. Потім вона дала трубку татові, з яким спілкувався уже псевдо-міліціонер й пропопонував витягти мене з тюрми й «зам'яти» справу за 12 тисяч гривень. Тато каже, що «напрягав» конкретно, мовляв «'ви що не поможете своєму синові?!» В якийсь момент тато просто поклав слухавку й зателефонував до мене, – розповідає колега.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 13 Листопада 2013 13:53
Саме цікаве, що аферюги з зон і тюрем звонять а вєртухаям на це начхати. Мабудь в долі.
Марк до Любі свині Показати IP 13 Листопада 2013 14:06
Колись телефонували, ніби то знайшли втрачені документи, і спішать, поклали в камеру схову, потрібно поповнити мобільний на 300 грн... Коли по номеру вичислиили, то телефонував прапорщик виправної колонії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus