USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Сокирою розбили вітрини та вкрали коштовності: у Парижі пограбували «найкращий у світі готель»

9 Квітня 2021 12:32
Грабіжники напали на престижний паризький готель George V, який неодноразово визнавався «найкращим в світі» за версією низки видань.

Це сталося 8 квітня, повідомляють Кореспондент з посиланням на видання Le Figaro і Le Parisien.

За даними джерел, інцидент стався близько 21.30 за місцевим часом.

«Нападників було двоє. Вони зайшли в будівлю готелю, розбили вітрини і дістали звідти коштовності, серед яких були вироби великих ювелірних брендів», – повідомили журналістам в поліції.

Le Parisien з посиланням на джерела вказує, що в самому пограбуванні брав участь один чоловік. Він зайшов в будівлю і спрямував пістолет на двох працівників, які перебували в холі готелю. Потім сокирою розкрив вітрини і дістав коштовності. Награбоване нападник поклав в кишені, потім вийшов на вулицю, де на нього чекав спільник на скутері.

Після цього нападники втекли з місця злочину. Їхні обличчя були заховані під балаклавами.

Готель George V належить канадській компанії Four Seasons Hotels and Resorts. У 2014 році він був визнаний «Найкращим готелем у світі за надані послуги» за версією лайфстайл-видання Conde Nast Traveler. Протягом багатьох років заклад визнавався найкращим у своїй категорії за версією видання The Gallivanters Guide.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 9 Квітня 2021 13:37
треба було свининою обмазатись
Дідо до лучанин Показати IP 9 Квітня 2021 14:29
Цим пісочним неграм начхати, вони і свиню їсти можуть якщо треба, аллах все прощає якщо зробиш хадж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus