USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

9 підозрюваним у побитті українського підлітка в Парижі висунули обвинувачення

31 Січня 2021 16:27
Дев’ятьом підозрюваним у жорстокому побитті українського підлітка Юрія в Парижі висунуто обвинувачення, включаючи замах на вбивство.

Про це повідомляє «Європейська правда» із посиланням на Franceinform.

П’ятьох підозрюваних обвинувачують у замаху на вбивство, їх заарештували. Ще четверо – перебувають під судовим наглядом.

Вісім неповнолітніх та один дорослий, яких підозрювали в участі у нападі, в суботу постали перед слідчим магістрату в рамках судового розслідування, заявив прокурор Парижа Ремі Хайц.

Перед цим, в четвер і пятницю, одинадцять неповнолітніх у віці від 15 до 17 років та доросла людина у віці 18 років були поміщені під варту. На даний момент троє були звільнені без притягнення до відповідальності.

«Їх підозрюють у створенні групи з метою підготовки насильницьких колективних дій проти іншої групи людей у ​​відповідь на попередню бійку 10 січня в 15-му окрузі, яка є предметом окремого розслідування», – сказав прокурор.

Нагадаємо, згідно із з’ясованими обставинами, Юрій разом із двома товаришами повертався з коледжу в 15 окрузі Парижа. До них наблизилася група у складі 10 підлітків, озброєних битами, металевими палицями, ножами і навіть молотком.

Товариші Юрія змогли втекти, але сам українець упав, після чого його оточили нападники і жорстоко побили. Юнака навіть довелося ввести у штучну кому. Наразі самопочуття постраждалого покращується, його почали виводити з коми.

Пані мер Парижа Анн Ідальго закликала правоохоронців провести ефективне розслідування справи.

Як повідомлялося, близькі Юрія розповіли, що школяра били «зі страшною жорстокістю». У нього в кількох місцях проломлено череп, зламані рука і пальці, ребра, плечовий суглоб, а на нозі є ножові поранення. Також з’явилося відео із камер спостережень, які зафіксували побиття підлітка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 31 Січня 2021 17:16
Ну і що ? Алахакбарівців депортують ? Та дулю з маком !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus