USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Солістка Vivienne Mort розплакалася на сцені «Бандерштату»

4 Серпня 2019 09:00
Співачка з українського інді-рок-гурту Vivienne Mort Даніела Заюшкіна не змогла стримати сліз – настільки виконавиця прониклася віддачею публіки та атмосферним заходом сонця над Луцьким замком.

Виступали музиканти перед відвідувачами «Бандершату» 3 серпня.

«Її називають феєю, яка однаково комфортно почувається скрізь, на будь-якій сцені: на стільчику квартирника, у філармонії, театрі чи на фестивалі під дощем. Подача пронизує абсолютно наскрізь, вона проживає кожну свою пісню… Цей гурт дуже швидко у своїй історії продився з андеґраундних виконавців у надпопулярні. Музиканти часто виступають хедлайнерами великих фестивалів, вони виходять у прайм-тайм і сьогоднішній виступ на фестивалі «Бандерштат» теж не є винятком… Їх можна назвати дивними, сумними, чарівними, милуючими, магічними, однак точно не стандартними», – так оголошували вихід Vivienne Mort на сцену незмінні ведучі фестивалю Вікторія Жуковська та М'яч Дредбол.

Розпочали свій виступ музиканти піснею «Грушечка».
«Добрий вечір, брати і сестри. Ми їхали до вас із Дніпра цілу ніч і частину дня, аби грати для вас цілим складом, чого ми не робили давно», – привіталася з присутніми Даніела Заюшкіна.

Столичний гурт подарував бандерштатівцям найвідоміші свої пісні, зокрема й із найновішого альбому: «Іній», «Думаю про тебе», «Пташечка», «Змія», «Сліди маленьких рук» тощо.
Виступ Vivienne Mort співпав у часі з заходом сонця над територією «Бандерштату», що не змогла не відмітити солістка.

«Я бачу те, що відбувається там (захід сонця над Луцьким замком, – ВН). Оберніться, там така краса. І в той же час я бачу в цей момент вас, коли ви такі ніжні. Така комбінація… Думаю, не всім так щастить», – зазначила співачка.

Далі колектив вирішив зіграти свою стару, однак досі дуже популярну пісню «Лети», яку гурт зазвичай виконує спільно з публікою. У момент, коли бандерштатівці підняли догори телефони з увімкненими ліхтариками, Даніела не змогла стримати сліз розчулення.

«Вибачте. Я не знаю, чому плачу. Я хочу, щоб усе в усіх було добре. Напевно тому», – сказала виконавиця.
Наостанок Vivienne Mort зіграв «Голубку».
Текст і фото: Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123456 Показати IP 4 Серпня 2019 22:01
Воно завжди плаче.
Борис Показати IP 5 Серпня 2019 10:50
Вони шикарний гурт. Настільки чутливої солістки я ніколи не бачив. Це їхня родзинка і це дозволяє їм плисти по течії сучасної культурної музики. Я б хотів потрапити на їх концерт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus