USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Vivienne Mort» на «Бандерштаті»: виступ, попри перешкоди

6 Серпня 2017 09:32
Другого дня фестивалю українського опору «Бандерштат» хедлайнером Тихої сцени був чутливий український інді-рок-гурт «Vivienne Mort».

Довгоочікуваний виступ, однак, минув не без перешкод. Вихід колективу на сцену затримався у зв’язку з технічними причинами (музиканти довго не могли налаштувати апаратуру, – ВН) приблизно на 20 хвилин.

Окрім того, після виконання перших пісень «Vivienne Mort» були змушені взяли нетривалу перерву, знову ж таки через технічні негаразди. А вокалістка гурту Даніела Заюшкіна зійшла зі сцени зі словами: «Ви ж знаєте, що я не люблю говорити, у мене краще виходить співати, тому пропоную вам поки послухати іншу сцену, її добре чутно».

Оскільки виступи усіх виконавців втиснуто у щільні часові рамки, незважаючи на певні затримки, «Vivienne Mort» закінчили виступати «вчасно», адже відразу після них на Головній сцені фесту розпочав концерт «Бумбокс».

Відвідувачі «Бандерштату», однак, змогли насолодитися піснями улюбленого гурту, зокрема вже хітовими композиціями «Лети», «Пташечка», «Сліди маленьких рук» і «Риба».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus