USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повне сонячне затемнення 20 березня. ВІДЕО

20 Березня 2015 10:20
Сонячне затемнення, коли Місяць повністю закриє Сонце, українці, хоча й частково, але побачать сьогодні, 20 березня, об 11:36, – йдеться на сайті «tsn.ua».

Повністю космічну подію зможуть спостерегти мешканці Фарерських островів, що знаходяться між Шотландією та Ісландією. Вони побачать,як Місяць повністю перекриє Сонце. Такого не було майже 20 років – з 1999-го.

Під час затемнення Місяць проходить перед Сонцем, відкидаючи тінь на Землю. Таке явище в атмосфері впливає і на земне життя. Сьогодні підвищиться активність магнітних бур, тож люди, вразливі до зміни погоди, можуть відчувати дискомфорт.

Нумеролог Людмила Савіна стверджує, що найбільше вплив сонячного затемнення відчують на собі Риби, Близнюки, Діви та Стрільці.

У цей період важливо зберігати спокій та гармонію. Не навантажувати себе важкою роботою та уникати конфліктів. Крім того, астрологи вважають, що в цей період не варто квапитись із рішеннями, адже вони можуть набути фатального характеру.

Онлайн-трансляцію події можна буде дивитися на сайті наших колег.

P. S. Повне сонячне затемнення 20 березня 2015 року, архіпелаг Шпіцберген:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus