USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Соратник Джуліані заявив, що Україну обіцяли позбавити будь-якої допомоги США

16 Січня 2020 13:36
Соратник особистого адвоката президента США Руді Джуліані Лев Парнас, який вважає себе представником Дональда Трампа, заявив, що США припинять допомагати Україні, якщо Київ не оголосить про початок розслідування відносно колишнього віце-президента Джо Байдена.

«Сенс був такий: це стосувалося не тільки військової допомоги. Це стосувалося будь-якої допомоги», – заявив він в інтерв’ю MSNBC, пише Інтерфакс.

Соратник особистого адвоката президента США повідомив, що зустрічався з офіційними особами, в тому числі зі старшим помічником президента України Володимира Зеленського, і дав зрозуміти, що він був там «від імені Руді Джуліані і президента Сполучених Штатів».

Отримання Україною допомоги від США, на думку Парнасу, залежало від початку розслідування щодо Байдена і його сина Хантера, який був членом правління української компанії Burisma.

Демократи ініціювали процедуру імпічменту щодо президента 24 вересня 2019 року, після того, як американський інформатор висловив стурбованість у зв’язку з телефонною розмовою Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським, який мав місце 25 липня. Під час розмови Трамп закликав Зеленського почати розслідування відносно ексвіце-президента США Джо Байдена і його сина Хантера, а також передбачуваного втручання в американські вибори 2016 року з території України.

У грудні минулого року Палата представників США оголосила імпічмент президенту країни Дональду Трампу за обома пунктами звинувачення. Йдеться про зловживання владою і про перешкоджання розслідуванню, яке проводив Конгресс. У Сенаті будуть вирішувати, чи дійсно слід усувати Трампа з посади. Більшість в Сенаті (53 місця) зараз належить партії Трампа – республіканцям. На цьому етапі процедура відсторонення президента від влади буде, швидше за все, заблокована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 16 Січня 2020 17:05
Да какая разніца?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus