USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Байден випереджає Трампа в передвиборній гонці

14 Травня 2020 08:14
Кандидат в президенти США від Демократичної партії, колишній віце-президент Джо Байден випередив чинного американського лідера Дональда Трампа в передвиборній гонці на 5%.

Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на рейтинг загальнонаціональної підтримки виборців (SSRS), передає Кореспондент.

Згідно з даними дослідження, 51% опитаних підтримує Байдена, в той час як Трампу віддають перевагу 46% виборців.

Також, автори дослідження зазначають, що Байден користується більшою популярністю у жінок, а Трампа на виборах готові підтримати чоловіки.

Відмінності електорату кандидатів на цьому не закінчуються. Якщо представника демократів більше підтримує темношкіре населення Сполучених Штатів і люди за 40, Трамп подобається білошкірому електорату і молоді.

Головною перевагою американського лідера перед кандидатом від демократів виборці назвали економічні компетенції - 54% опитаних. А ось в питанні боротьби з пандемією коронавірусу респонденти віддали перевагу опонентові президента - 51%.

Повідомляється, що загальна кількість респондентів, які негативно ставляться до Дональда Трампа, - 55%, до Джо Байдена - 46%.

Вибори 46-го президента США повинні відбутися 3 листопада 2020 року.

Раніше колишній віце-президент США Джо Байден почав збирати перехідну команду Білого дому, щоб швидко зібрати штат у разі, якщо він переможе на президентських виборах 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus