USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Соратника Медведчука з Волині Андрія Лесика взяли під варту

16 Грудня 2017 12:20
Київський районний суд обрав запобіжний захід колишньому депутату Харківської міської ради, голові Харківського територіального ради руху «Український вибір» Андрію Лесику у вигляді тримання під вартою до 6 лютого без права внесення застави.

Про це повідомляє «Медіапорт».

Соратника лідера організації «Український вибір» Віктора Медведчука, Андрія Лесика затримали в Луганській області.

Йому було оголошено підозру у ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України особою, яка є представником влади).

За попередніми даними попереднього розслідування, що проводить СБУ, на посаді депутата, Лесик закликав до зміни меж території держави.

Зокрема, в публічних виступах він закликав блокувати транспортні розв'язки, щоб не давати пересуватися по місту військовим і поліції, провести незаконний референдум, не підкорятися законної державної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Грудня 2017 13:25
Свобода слова, демократія,це вам не колишня влада, ха,ха
12345 до Анонім Показати IP 16 Грудня 2017 13:41
А до чого тут свобода слова, демократія ... Цей убл*док працював на сєпарів І ПУЙЛО, да фактично сам був ключовим сєпаром, - організовував "рєфєрєндум", розколював схід України ... ДО ЧОГО ТУТ ТВІЙ НЕДОЛУГИЙ ПУК, а ?
Анонім до 12345 Показати IP 16 Грудня 2017 17:59
а до того що вас розвели як лохiв, i дальше розводять, позабирали хлопцiв з сeл на передову а такi як ти тiльки кричать з дивана з бутилкою пива, патрiот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus