USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Сорочинський ярмарок»: у Нововолинську відбулось благодійне музично-театралізоване дійство

18 Грудня 2023 14:32
У Нововолинську відбулось благодійне музично-театралізоване дійство «Сорочинський ярмарок» у міському Палаці культури.

Про це повідомив міський голова Борис Карпус.

Він зазначив, що попри війну, театральне мистецтво у Нововолинську живе, розвивається та працює на підтримку наших Захисників.

«Благодійне музично-театралізоване дійство «Сорочинський ярмарок» у міському Палаці культури сьогодні приємно вразило! Впевнений, що зі мною погодяться усі глядачі.
Атмосфера, костюми, гра усіх акторів аматорського театру «Нівроку», музичний супровід від вокального колективу «NOVO», хореографічний супровід від танцювального колективу «Флекс» – усе пречудово», – йдеться у дописі.

Режисеркою дійства стала Олександра Удод, яка вкотре підтвердила свою майстерність та вдало відтворила український колорит у постановці.

«Три місяці репетицій не минули марно», – підсумував Борис Карпус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus