USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Соромно отримувати будь-які гроші за те, що ви бачили на майданчику», – Журжій про поразку «Старого Луцька»

1 Листопада 2023 12:33
Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій на післяматчевій пресконференції розкритикував гру своїх підопічних у матчі проти столичного «Будівельника».

Першим давав коментар капітан лучан Володимир Коцько, який вибачився за гру команди перед вболівальниками та керівництвом клубу: «Виходити на гру з чемпіоном України з таким настроєм… В таких іграх потрібно боротися за кожен м’яч. Звичайно, вони сильніші фізично, майстерніші. Але якщо ми граємо у Суперлізі, то потрібно виходити на майданчик і нарівні змагатися з кожною командою. Ми програли підбір – у перших двох чвертях цифри говорять самі за себе. В нас попереду дві важливі гри, після яких ми робитимемо висновки. Будемо налаштовуватися на ці два матчі».
Володимир Журжій був зовсім незадоволений грою та небагатослівний: «Цілком провальна гра. Мені дуже соромно, що ті, хто прийшов на цей матч в Луцьку, стали свідками такої ганебної гри від нас. Я вважаю, що соромно за те, що ви бачили на майданчику, отримувати будь-які гроші. Це все, що я можу сказати».
Гравець «Будівельника» Ростислав Кабанов зауважив, що його команда зіграла у свою гру, добре поборолася на щиті, непогано зіграла у захисті та влучила свої кидки.
Головний тренер «Будівельника» Дмитро Забірченко відзначив, що його гравці скористалися перевагою під кільцем, а також тим, що Стейсі Томас швидко отримав три фоли.

«Ми з хорошим відсотком забили свої кидки з-під кільця. І фактично до великої перерви зняли питання переможця. У другій половині потрібно було попрацювати для себе, щось потренувати. У нас багато гравців хворіло, у когось були мікротравми.
Інколи на тренуваннях ми не можемо потренуватися 5 на 5, але хлопці додають у кондиціях. Найголовніші ігри у нас в плей-офф. Тому кожного дня ми маємо ставати кращими», – резюмував Дмитро Забірченко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Слів нема ! Показати IP 1 Листопада 2023 13:07
Хлопці, не хочете с&ати - не мучте с&аку !
Патрiот Показати IP 1 Листопада 2023 13:51
Так вiдмовся вiд грошей,Або не пi....и
Іван Іванович Показати IP 1 Листопада 2023 14:34
Я розумію чому раніше на команду виділяли гроші з бюджету міста - на матчах була чудова атмосфера, навіть при поганій грі, було непогане видовище з чирлідерками, лотереями і т.д. При напівмертвій футбольній команді, баскетбол в теплому залі ДЮСШ був віддушиною. А зараз який сенс витрачати гроші на Суперлігу, коли навіть подивитись не можна легально? Мітингують що гроші на плитку тратять - так ви ж по ній хоча б ходите, від неї хоч якась користь, а яка користь від американського легіонера? Чи не краще було б грати у Вищій лізі власними вихованцями і піднятись в Суперлігу після закінчення війни?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus