USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сотні учасників «Поліського літа з фольклором» зібралися у центрі Луцька

22 Серпня 2018 16:26
Яскраві вбрання, народні пісні з чотирьох континентів та спільне кількох сотень учасників масштабного міжнародного фестивалю: представники фольклорних колективів з Туреччини, Єгипту, Індії, Литви, Італії, Мексики та України зібралися на Театральному майдані у Луцьку.

Спільне фотографування учасників відбулося 22 серпня у центрі міста поблизу стели Героїв Небесної Сотні та загиблих за єдність України.

Директор фестивалю Юрій Войнаровський нагадав, що фестиваль відбувається з 1994 року і цьогоріч став п’ятнадцятим.
«Я дуже прошу Бога, щоб не загинув більше жоден воїн на сході, від сьогодні і назавжди, щоб не було траурних хвилин у Луцьку та в Україні і прошу в Бога погоди, і щоб всі учасники були здорові, мали хороший настрій, а глядачам щоб усе сподобалося», - зауважив він.

Юрій Войнаровський зазначив, що фестиваль підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Луцька міська рада та ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Перш за все учасники фестивалю вшанувати пам'ять полеглих, поклавши квіти до фотостенду та провівши хвилину мовчання. Відтак, для спільного фото на спеціально встановленому на майдані постаменті зібралися представники усіх країн-учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus