USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сотня людей була без масок: у центрі Львова закрили нічний клуб. Фото

29 Листопада 2020 22:18
У центрі Львова поліцейські припинили роботу нічного клубу HiresH Night Club, який працював з порушенням карантинних вимог.

Про це пише Zaxid.net.

«29 листопада під час відпрацювання співробітники Личаківського відділу поліції виявили, що на вулиці Петрушевича у Львові, попри «карантин вихідного дня», працює нічний клуб.

Як встановили правоохоронці, близько 1:00 ночі у закладі перебували близько ста осіб – відвідувачів та працівників, усі вони були без масок.

Також правоохоронці з’ясували, що нічний клуб працював за зачиненими дверима – у нього пускали лише за попереднім записом або за дзвінком.
Поліцейські припинили роботу закладу та встановили особи усіх, хто там перебував», – йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження ч.1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліція не вказує назву нічного клубу, однак місцеве видання Zaxid.net повідомляє, що йдеться про HiresH Night Club у центрі Львова.
Нагадаємо, 11 листопада Кабінет міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні загальний карантин із «локдауном вихідного дня». Обмеження запровадили до 30 листопада, але не виключали їх продовження й до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вони Показати IP 29 Листопада 2020 22:36
Сепаратисти лемківські.
Я Показати IP 30 Листопада 2020 06:29
в 1 ночі сотня бездєльніків свідомих скачуть.... а якщо їх поставити вулиці замітати діб на 10 хоч?
До Вони Показати IP 30 Листопада 2020 08:33
Отакі Вони хоча би знають, де у них у Волинській області проходить лінія розподілу Волині і Полісся? І хто вони самі оті Вони ? А тепер питання, на яке оте Вони з Луцька ніколи не відповість, а які території заселяють лемки, бойки, гуцули ? В школі підручник з географії скурив ? Чи тато з мамою при народженні в твою головоньку забули покласти трохи IQ ?
04 до До Вони Показати IP 30 Листопада 2020 10:42
Та не треба умнічати, всі прекрасно знають, де насправді живуть лемки і бойки. Також, як і багато, хто чув, що жителів львівщини називають лемками, от просто так називають і все. Найбільш патріотичні українці, показали своє вміння дотримуватись закону, як показує життя, просто на словах, або вимагаючи це від інших, ну не від себе. Гонор, просто гонор, нічим не підкріплений. Самі
До вони Показати IP 30 Листопада 2020 10:49
Не Волині і Полісся, а Лісостепу і Полісся. Не плутайте, IQ- шний....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus