USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сотня самбістів змагається за юнацькі розряди в Луцьку. Фото

4 Травня 2019 13:46
Близько ста юних спортсменів із Волині, а також із Рівненської, Хмельницької, Харківської та Київської областей з’їхалися до Луцька, аби позмагатися за кубки загальноукраїнського турніру з самбо та перші, другі й треті юнацькі розряди.

Так, ІІІ Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед юнаків 2004–2005 років народження, присвячений перемозі у Другій світовій війні 1941–1945 років, «Перемога» розпочався 4 травня. Змагання проходять у спорткомплексі «Динамо».

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини президент Волинської обласної федерації самбо і бойового самбо Анатолій Бондарєв, у турнірі беруть участь юнаки 2004–2005 та 2006–2008 років народження з п’яти областей України: Волинської, Рівненської, Київської, Хмельницької та Харківської.

«Змагання започатковані три роки тому. Вони присвячені перемозі у Другій світовій війні, пам’яті цивільних і військових жертв, які загинули в результаті цієї страшної події», – сказав Анатолій Бондарєв.
Він додав, що до участі в турнірі зголошувалися теж спортсмени з Одеської, Львівської, Житомирської та інших областей, однак через низку різних причин вони не змогли прибути на змагання до Луцька.
«Цей чемпіонат – це популяризація боротьби самбо в Україні. Це всеукраїнські змагання, включені до календаря Державного комітету України з питань фізичної культури та спорту, тож спортсменам, які посядуть перші та другі місця, присвоять перші, другі та треті юнацькі розряди. Також це можливість для дітей підготуватися до подальшої участі в інших чемпіонатах України», – зазначив Анатолій Бондарєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus