USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Соціальні виплати отримуватимуть діти померлих від поранень бійців-лучан

26 Квітня 2016 16:15
Внести зміни до програми соціальних виплат у Луцьку пропонують, аби охопити допомогою дітей бійців, які померли внаслідок захворювань отриманих у зоні проведення АТО.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 квітня.

Депутатам запропонували проект внесення змін до програми соціальних виплат у Луцьку. Як повідомила начальник департаменту соціальної політики Луцької міськради Лариса Боярин, зміни вносять з метою охопити більшу частину дітей, чиї батьки загинули, або перебувають у полоні, чи є зниклими безвісти у зоні проведення АТО.

Також йдеться про дітей військовослужбовців, добровольців та волонтерів, які померли внаслідок захворювання отриманого безпосередньо у зоні проведення АТО.

Члени комісії підтримали пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 26 Квітня 2016 16:34
Заголовок до цієї новини не коректний. По-перше, виплати дітям померлих від поранень і раніше передбачалися програмою. Зараз же пропонують доповнення щодо смертей внаслідок захворювань, отриманих в зоні АТО. Захворювання - це не поранення. А по-друге, "бійців-лучан" теж не зовсім правильно писати, оскільки пропонують тепер не прив'язувати це до місця реєстрації померлих. Навіть якщо батько дітей не був приписаний у Луцьку на момент настання випадку, передбаченогопрограмою, діти зможуть отримувати допомогу, якщо вони в приписані і в місті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus