USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Соціально незахищеним лучанам хочуть виділити з бюджету ще мільйон

23 Липня 2018 22:51
Майже мільйон гривень з міської казни вже спрямували на допомогу лучанам, які опинилися в скрутних обставинах. Аби мати змогу й надалі допомагати соціально незахищеним людям, з бюджету пропонують виділити ще стільки ж коштів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Перший заступник директора департаменту соціально політики Тетяна Корецька розповіла, що Програма соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки передбачала цього року фінансування в сумі мільйон гривень. Проте, як зауважла чиновниця, наразі ресурс майже вичерпано.

«Надавати адресну допомогу тим, хто опинився у складних обставинах скоро не буде за що. Наразі соціально незахищеним лучанам вже спрямували 970 тисяч гривень. Фактично, ресурс для подальшої допомоги вичерпано. Тому ми просимо внести зміни в програму і передбачити ще мільйон гривень на ці потреби.

У середньому на лікування, якщо захворювання не важке, ми виділяємо десь 500 гривень, якщо ж недуга важча, до прикладу онкологія, то даємо близько 1,5 тисячі гривень. Все це індивідуально», - пояснює Тетяна Корецька.

Члени засідання підтримали пропозицію та рекомендували ухвалити зміни в програму під час чергового засідання сесії Луцької міської ради.

Із цього приводу директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що вже на найближчій сесії депутати можуть виділити понад 200 тисяч гривень на підтримку соціально незахищених лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юра Показати IP 23 Липня 2018 23:47
У Фінляндії безробітним платять 560 євро
скептик до Юра Показати IP 24 Липня 2018 14:44
так там ліс-кругляк за границю не вивозять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus