USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Соціально незахищеним дітям подарували «різдвяні вогники добра». ФОТО

11 Січня 2013 13:44
Приблизно 400 малят із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та дітей-інвалідів відвідали новорічну виставу і отримали подарунки.

Благодійна акція «Різдвяні вогники добра» за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» відбулася у Палаці учнівської молоді Луцька 11 січня.

Справжнє свято для діток із соціально незахищених категорій влаштували вихованці луцького ПУМу. Малята мали нагоду переглянути постановку зимової казки «Снігова королева».

На початку свята із новорічно-різдвяними святами дітлахів привітали Дід Мороз і Снігуронька, а дівчатка, переодягнені у сніжинки, виконали танець.







Дітки із захватом переглядали виставу і коментували дійство на сцені.








За словами директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, захід відбувся за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».







Так, від благодійників дітлахи отримали новорічні подарунки.






Благодійна акція мала на меті привернути увагу громадськості до проблем соціально вразливих категорій дітей і спробувати забезпечити їх змістовним дозвіллям.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus