USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«У дитинстві мріяла жити в бібліотеці», - Ірина Констанкевич

30 Березня 2017 22:51
З маленькими читачами дитячої бібліотеки, що у селищі Цумань Ківерцівського району, зустрілася народний депутат України від УКРОПу, член правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ірина Констанкевич, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Констанкевич подарувала дітям підбірку сучасної літератури. Придбали книги спільно з фондом.

«Особисто для мене книга – особливий подарунок. Практично всі мої дитячі книги збереглися. Навіть у дитинстві мріяла жити в бібліотеці», – каже Ірина Констанкевич.

Серед подарунків – серія енциклопедій, адаптованих для діток. У школярів така література викликала чималий інтерес.

Народний депутат зауважила, що її вразила активність постійних відвідувачів читальні. На прохання дітей Ірина Мирославівна пообіцяла повернутися сюди ще раз з новими подарунками.

А тим часом у приймальні селищного голови на зустріч з депутатом вже чекали жителі Цуманя.

Далі – особистий прийом та обговорення проблем селища. Відсутність доріг, зміцнення матеріальної бази місцевої школи, придбання сценічного взуття для колективів будинку культури, автобусні зупинки – далеко не повний перелік озвучених проблем громади. Болючими для членів кооперативу «Новий масив» стали питання підведення електричних комунікацій. Щодо виділення земельної ділянки під забудову звернувся батько дев’яти дітей. Разом із селищним головою Анатолієм Дорошуком, активістами домовилися про спільну роботу задля вирішення проблем громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus