USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Соціальний захист населення Волині буде стабільним як мінімум до кінця цього року

29 Жовтня 2008 16:07
До кінця цього року, незважаючи на нестабільну економічну ситуацію в країні, на Волині не виникне жодних проблем з виплат соціальної допомоги, – повідомляє 30 жовтня репортер «Волинських Новин».
У цьому запевнив у коментарі начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимир Кец.
За його словами, кошти на ці потреби закладали вже із розрахунком на інфляцію. Таким чином, якщо вона не перевищить показник 10-15%, то ситуація із виплатами лишиться стабільною.
«Як мінімум до кінця поточного року не виникне проблем по виплаті соціальних пільг, до яких входить матеріальна допомога пільговим категоріям, доплата до пенсій, компенсації та інше», – зазначив Володимир Кец.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus